Kripto para fonu yöneticisi: “Bitcoin buradan kolaylıkla 2-3 katına çıkacak.”
Kripto para fonu yöneticisi: “Bitcoin buradan kolaylıkla 2-3 katına çıkacak.”

Hangi ülkedeki kripto para fonu yüzde 90 nakde geçti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada’nın aktif olarak yönetilen kripto para fonu yüzde 91 oranında nakde geçti. Rivemont Investments tarafından işletilen ve Kanada’nın aktif olarak yönetilen tek kripto para fonu Rivemont Crypto Fund’un 2,3 milyon dolar değerinde olan kripto paralarının yüzde 91’i 13 Temmuz itibari ile nakitte bulunuyor. Şirket kalan yüzde 9’luk varlığın ise Bitcoin’de yer aldığı belirtiyor.

“Şu anda kripto para piyasası gerçekte bir boğa piyasasında değil.”

Şirketin başkanı Martin Lolende, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Şu anda kripto para piyasasının gerçekte bir boğa piyasasında olmadığını söyleyebilirim. Bu nedenle insanlar daha fazla aşağı gidip gitmeyeceğini görmek için bekliyor.

Bitcoin’de uzun vadeli eğilimlerin açık bir göstergesi olarak 30 günlük hareketli ortalamayı izleyen Lalonde, fiyat canlanır canlanmaz kalabalığın hızla geri döneceğini söylüyor. Martin Lolende, fonun varlıklarının yarısından biraz daha fazlasını Bitcoin’in 4 Temmuz’daki teknik göstergeyi geçtiğinde Bitcoin ve Etherum’a koyduğunu, daha sonra 10 Temmuz’da tekrar geçtiğinde nakit paraya geri döndüğünü söyledi.

Kripto para fonu yöneticisi: “Bitcoin buradan kolaylıkla 2-3 katına çıkacak.”

Fon, 14 Aralık’ta Bitcoin‘in 20 bin doları görmesinden dört gün önce faaliyete başladı. Daha sonra en yaygın olarak satılan kripto para birimi, değerinin üçte ikisini kaybetti. Lalonde’nin fonu, Mart ve Haziran aylarında yüzde 10 gerilerken Bitcoin de bu dönemde yüzde 32 oranında düşüş yaşadı.

Şu anda fon, yasal nedenlerle altı kripto paraya yatırım yapabiliyor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash ve Ethereum Classic. Ancak Lalonde, endüstri olgunlaştıkça önemli ölçüde genişlemeyi umduklarını söylüyor. Lalonde Bitcoin’in yükselişini devam ettireceğine inanıyor ve önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni zirveleri göreceğini belirtiyor. Lalonde açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in buradan kolaylıkla 2-3 katına çıkabileceğini düşünüyoruz.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin