Binance Ardor (ARDR) tokenini platformuna ekliyor
Binance Ardor (ARDR) tokenini platformuna ekliyor

Binance Ardor (ARDR) tokenini listeliyor ve ARDR yüzde 60 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance Ardor (ARDR) tokenini listeliyor.

Binance Ardor (ARDR) tokenini platformuna ekliyor

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, 18.07.2018 11:00 AM (UTC)’de ARDR/BNB, ARDR/BTC ve ARDR/ETH işlem çiftlerini ticarete açacak. Kullanıcılar artık ticaret için ARDR tokenlerini borsaya yatırmaya başlayabilirler.

Binance’de listelenme haberi sonrasında Ardor, %60’ın üzerinde artış gösterdi. Ardor yazım sırasında, %55 oranında artışla 0,25 dolardan işlem görüyor. Kripto para, şu anda 254 milyon dolarlık piyasa değeriyle 54. sırada yer alıyor.

Ardor (ARDR) fiyat grafiği
Ardor (ARDR) fiyat grafiği

Ardor (ARDR) nedir?

Ardor, zamana göre test edilmiş Nxt Blockchain’den evrimleşen bir Blockchain-as-a-platformudur. Şu anda bir ana ağ üzerinde başarıyla çalışıyor ve 01.01.2018 tarihinde başlatıldı. Tek bir güvenlik zinciri ve birden çok işlem zinciriyle, Ardor’un benzersiz ebeveyn-çocuk zinciri mimarisi, Blockchain bloğunu azaltarak, çoklu işlem tokenleri sağlayarak ve kullanıma hazır bağlantılı blokları barındıran üç temel avantaj sağlar. Ardor projesini başlatmak ve hızla büyüyen Blockchain pazarı ile rekabet edebilmek için Nxt ve Ardor’un arkasındaki geliştirme ekibi, ilk Ardour çocuk zinciri olan Ignis’in tokeni olan IGNIS’in %50’si için bir crowdsale yapmaya karar verdi. Jelurida, Ardor ve Nxt platformunun geliştirilmesinden sorumlu olacak kurumsal oluşum.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin