Halving yaklaşırken dev borsalar rekor hacim bildirdi!
Halving yaklaşırken dev borsalar rekor hacim bildirdi!

Halving yaklaşırken dev borsalar rekor hacim bildirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından alınan verilere göre Nisan 2020’de borsaların rekor hacim istatistikleri bildirdiği öğrenildi.

CryptoCompare analistleri tarafından yayımlanan raporda üst düzey kripto para borsalarının işlem hacimlerinin geçen ay tarihi zirveler gördüğü ve 30 Nisan’da rekor noktasına ulaştığı bilgisi yer aldı.

Hacim verileri bir buçuk ayda iki kez rekor kırdı

Binance üzerinden 30 Nisan sabahı dakikalar içinde 15 milyon dolardan fazla işlem yapıldı ve BTC’nin fiyatı düştü. Diğer üst düzey kripto para borsaları da artış gördü. Bitfinex 6,1 milyon, OKEx 3,2 milyon ve Gemini 2,5 milyon dolar hacim artışı gösterdi.

Raporda şu ifadeler yer aldı:

Bitcoin 30 Nisan sabahı 9.000 doların altına düşerken Binance, işlem hacminin (BTC/USDT pazarı) çoğunluğunu temsil etti ve TSİ 13.00’te toplam 15 milyon dolar ticaret bildirildi. Öyle ki bildirilen hacim, en büyük yedi borsanın bildirdiğinin yarısını tek başına oluşturuyordu.

Bu verilere göre 13 Mart tarihinde 75,6 milyar dolarla tarihi zirvesini gören spot işlem hacmi 30 Nisan’da 66,2 milyar doları aşarak tarihinin en yüksek ikinci istatistiğini yakaladı. CryptoCompare’in “en büyük borsalar” nitelemesinin arkasınd Exchange Benchmark isimli bir metrik yatıyor.

cryptoglobe

Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin