Haftanın Kripto Paraları, litecoin, ada, cardano

Bu haftanın en değişken kripto paraları: LTC 80 doların üzerinde, 6 haftalık düşük seviyeden uzaklaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Litecoin, tokenin son altı haftalık düşük seviyeden uzaklaşmasıyla Çarşamba günü 80,00 doların üzerine çıktı. Bugünkü fiyat artışı, kripto paranın son zamanlardaki piyasa oynaklığına rağmen üçüncü ardışık gün yükselmesini gösteriyor. Cardano da hafifçe yükseldi.

Litecoin (LTC)

Bugünkü işlem seansının başlarında 80,00 doların üzerine yeniden sıçradı ve token son düşük seviyelerinden uzaklaşmaya devam etti.

Dünkü 78,18 dolarlık dip seviyesinden sonra, LTC/USD çifti Perşembe günü 81,97 dolarlık bir günlük yüksek seviyeye ulaştı.

Bu yükseliş, litecoin’in son altı haftalık düşük seviyesi olan 75,32 dolardan yükselmesini sağladı ve kripto paranın 77,00 dolarlık bir destek seviyesini aşmasına neden oldu.

Kripto para grafiği LTC

Grafiğe baktığımızda, bugünkü ralli, göreceli güç endeksi (RSI)ni 39,00 direnç seviyesine yaklaştırdı.

Yazı yazıldığı sırada, endeks şu anda 37,95 seviyesinde takip ediliyor ve LTC, daha önceki yüksek seviyelerden düşerek 80,84 dolardan işlem görüyor.

Piyasadaki boğaların muhtemelen hedefi 85,00 dolar seviyesi olacak, ancak ilerleyen direnç noktaları şeklinde bazı engeller olması muhtemel.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) de hafifçe yükseldi ve fiyatlar Çarşamba günü önemli bir destek seviyesine yakın işlem gördü.

ADA/USD çifti gün içinde 0,3727 dolarlık bir yüksek değere ulaştı, bu değer dünkü işlem seansında 0,3574 dolarlık bir dip seviyesinden geldi.

Perşembe günü hafif bir kazanç, Cardano ‘nun 0,3580 dolarlık bir fiyat seviyesinin üzerine çıkmasını sağladı, ancak daha önceki ivme biraz kayboldu.

Kazançların, RSI’nın 41,00 seviyesinde bir tavana çarpması nedeniyle hafiflediği görülüyor.

Fiyat gücü, yukarıda bahsedilen direnci kıramadıktan sonra şu anda 37,06 seviyesinde bulunuyor.

ADA şu anda 0,3613 dolar seviyesinde işlem görüyor ve ayı baskısı gün içindeki seviyeden önemli ölçüde daha yüksek durumda.

news.bitcoin.com

Kripto para borsası Bitzlato'ya operasyon - Dünya Gazetesi

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin