featured

Piyasa düzeltmesinin ortasında yatırım yapılacak en iyi 3 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç gündür kripto piyasası, Bitcoin ve altcoinler ile birlikte bütün olarak önemli bir satış baskısına tanık oldu. Bu baskı birçok büyük kripto para biriminde düzeltme yaşanması sağladı. Bununla birlikte genel piyasa eğilimi hâlâ yükselişte olduğundan bir sonraki toparlanma döngüsü başlamadan önce indirim fırsatı sunan en iyi kripto paralardan bazılarını yatırımcılar için sıraladık.

1.Cardano (ADA)

(Kaynak: Tradingview)

Haftalık zaman dilimi grafiğinde, Cardano coin fiyatı trendin tersine dönmesinin erken bir işaretini yansıtarak bir dizi yüksek ve yüksek-alçak hareket gösterdi. Bu fiyat dalgalanmalarının zirvesine katılırsak yükselen bir kanal modelinin oluşumunu görebiliriz.

Bu model fiyatın sürekli bir toparlanmaya işaret ettiği iki yükselen trend çizgisi sergiliyor. Piyasadaki son satış baskısının ortasında ADA fiyatı, eğer alıcılar bu seviyeyi sürdürmeyi başarırsa kripto parada yükseliş eğilimi yaşatabilir. Güncel verilere geldiğimizde, Cardano fiyatı 0.35 dolardan işlem görüyor. Ancak potansiyel bir ralli ile yüzde 42 daha yükseğe çıkarak 0.5 dolarda bekleyen direnç çizgisine yeniden yükselebilir

2.Litecoin (LTC)

(Source- Tradingview) 

Günlük kripto para grafiği, Litecoin fiyatının devam eden yükseliş rallisini sürdürmek için bir destek trend çizgisi kullandığını gösteriyor. Bu desteğin geri çekilmesi alıcılara yükseliş momentumunu yakalamak ve yenilemek için güçlü destek sunuyor.

Güncel verilere göre LTC kripto para fiyatı 81,15 dolardan işlem görüyor ve düşüş rallisi desteğin tersine döndüğünü gösteriyor. Kripto para fiyatı 81,5 dolarlık ani direnci aşmayı başarırsa alıcılar aylık 103 – 102,5 dolar bariyerine çıkmak için Litecoin’in piyasa değerini yüzde 26 artırabilecek ek bir fırlatma beklentisi içinde olduğunu gösteriyor. Kripto para biriminde daha fazla ralliye tanık olmak için yukarıda belirtilen bariyerin üzerinde bir kopuş çok önemlidir.

3.Cosmos(ATOM)

(Source- Tradingview)

Cosmos kripto para fiyatı, günlük grafiğinde alçalan üçgen formasyonunun oluşumunu göstermektedir. Düşüş devam modelinin etkisi altında olan coin, satıcıların düşüşü daha da teşvik edebilecek olan 10.3 dolarlık kilit desteğini ihlal edeceğini işaret ediyor. Bununla birlikte günlük RSI göstergesinin yükselmesi altta yatan yükseliş momentumunun ivme kazandığını gösteriyor.

Bu güç göstergesindeki yükseliş sapması kripto parada genel eğilim çizgisinin üzerinde önemli bir kırılma olasılığı olduğunu işaret ediyor. Bu kopma düşüş beklentisini zayıflatacak ve alıcıları ATOM fiyatını yüzde 43 daha yükseğe çıkaracak 15.45 dolarlık bir zirveye ulaşmaya teşvik edebilir.

coingape.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin