featured

Kripto para piyasası çökerken haftanın en çok kazanan 4 altcoini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Bitcoin’in son bir günde 65 bin dolara gerilemesi ile kripto para piyasası önemli bir kayıp yaşadı ve piyasa değer yaklaşık yüzde 7’den fazla düşerek 230 milyara yakın kayıp gösterdi. Kripto ekosistemindeki bu düşüş, altcoinleri de önemli bir konsolidasyona itti. Bitcoin yarılanması öncesinde kripto para fiyatlarında yaşanan bu geri çekilmeye karşın haftayı güçlü bir şekilde kapatan altcoinler de mevcut.

Haftanın en çok kazanan altcoinleri

Toncoin (TON)

Dalgalı bir hafta geçiren kripto para piyasasında bu hafta birçok altcoin için önemli gelişmeler yaşandı. Başta Telegram şirketinin destekçisi Ton Vakfı’nın yerel tokeni Toncoin,  5,35 dolardan 7,66 dolara kadar hızlı bir yükseliş sergiledi. Genel piyasa hissiyatına bağlı olarak 13 Nisan’da gerçekleşen yüzde 5’lik kaybına rağmen haftalık olarak yüzde 25’lik değer kazandı. Ayrıca HashKey ortaklığı ile önemli iş birliklerine imza atan TON coin, bu yazının yazıldığı sırada 6,73 dolardan işlem görüyor.

altcoin

VeChain ( VET)

Gün içinde genel piyasa şartlarına bağlı olarak kısa vadeli bir düşüş gösteren VET coin, son bir haftadır yüzde 10’un üzerinde değer kazandı. Haftalık olarak 0,41 dolarlık bölgeden 0,52 dolara yükselen VET, küresel etkileşimi arttırmak için yaptığı UFC ile ortaklıkla önemli büyüme hamlelerini hayata geçirdi. İşlem hacmindeki artış ve RSI göstergesi, varlığa olan ilginin sürdüğünü gösteriyor.

Ethena (ENA)

Nisan ayının 2. haftasında en çok konuşulan altcoinlerden biri olan Ethena (ENA) günlük kayıplara rağmen yüzde 20’nin üzerinde değer kazanımına sahip. Tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yaklaşan varlık seans içinde yaklaşık yüzde 166 büyüdü. Piyasa hacmi açısından 813 milyon dolarlık değerine sahip olan altcoinin MACD göstergeleri 0,074 aralığında iken sinyal 0,066 aralığında yer alarak iyimser bir tabloya işaret ediyor.

Neo (NEO)

Haftalık kazancı yüzde 30’in üzerinde olan Neo, genel piyasa konsolidasyonu ile bir miktar gerilemesine rağmen kazancını korumayı başardı. Genelde kripto para piyasasının görünümüne ters bir seyir izleyen Neo coin, 15 dolar seviyesinden 23 dolara tırmandı. Bu yazının yazıldığı sırada 19,80 dolardan işlem gören altcoinin teknik analizleri varlığın yeşil bölgede işlem görmeye devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca RSI değeri nötr bölgede kalarak yükseliş momentumuna yakın hareket ediyor.

Sonuç

Kripto para piyasası kısa süreli bir düzeltme yaşarken piyasadan bağımsız hareket eden birçok coin yükselişini sürdürdü. Bununla birlikte Bitcoin Minetrix gibi yeni çıkan ve listelenme sonrası yükselmesi beklenen kripto paralar dikkat çekiyor. Bitcoin Minetrix madencilik sorunlarına bulut taban üzerinden çözümler getirerek madenciliği basit ve şeffaf bir hâle getiriyor. Ön satış aşamasında olan proje, 0.0146 dolardan satın alınabilir.

Bitcoin Minetrix Ziyaret Et


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin