featured

Haftalık analiz: BONE yükselişini sürdürürken piyasalar hareketsiz kaldı! Altcoinlerde son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta BONE yükselirken diğer birçok kripto para birimi çalkantılı bir süreç geçirdi ve birçoğu yeni seviyelerde yeni dirençlerle karşılaştı. Bitcoin (BTC) sakin bir hafta geçirerek bir önceki haftalık fiyatına göre yüzde 0,7 düşüş yaşadı ve kripto para birimi 31 bin dolar seviyesinde dirençle karşılaştı. Basın saati itibariyle BTC 30,2 bin dolar seviyesinde bulunuyor.

Bollinger bantları birbirine yaklaştıkça Bitcoin fiyatındaki haftalık dalgalanma da azaldı. RSI’ın mevcut konumu, ayıların ortalama çizgisinin altına kaymaya yaklaştıkça BTC’yi kontrol etme mücadelesini gösteriyor.

BONE

Ethereum analizi

Ethereum (ETH) da durgun bir hafta geçirdi ve fiyatlar şu anda bir önceki haftaya göre yüzde 2,6 düşüşle 1867 dolar seviyesinde. Bu da onu dolar karşısında kırmızıya ve 1,9 bin doların altına düşürüyor.

ETH’nin haftalık oynaklığı, Bollinger bantları birbirine yaklaştıkça azalıyor. Ortalama çizgisinin altında hareket eden RSI, satıcıların ETH piyasasında zemin kazandığını gösteriyor. Şimdiye kadar, boğaların MACD göstergesi tarafından sorumlu olduğu sinyali verildi.

Filecoin (FIL) analizi

FIL de bugün muazzam bir seans geçirdi, çünkü varlık şu anda verimli bir haftanın öncesinde 4,36 dolardan işlem gördüğü için bir haftalık ticarette yüzde 8’lik kazanç elde etti. Bununla birlikte, Bollinger bantları artık çok yakın bir mesafede hareket ettiği için Filecoin’in volatilite seviyeleri en düşük seviyede. MACD ortalama çizgisine yaklaşırken RSI ortalama çizgisini henüz geçti ve bu da boğalar ile ayılar arasında piyasa hâkimiyeti için artan bir mücadeleye işaret ediyor.

Solana (SOL) analizi

Bu hafta Solana yatırımcıları için oldukça kârlı bir seçim oldu, zira bu yayının yapıldığı sırada varlığın haftalık kazancı yüzde 12 seviyesindeydi. Bu hafta Solana için piyasa aktivitesi açısından oldukça hareketli geçti, çünkü hisse senedi zaman zaman ani yükseliş belirtileri gösterdi.

Öte yandan, Solana tarafından gösterilen oynaklık seviyeleri, Bollinger bantları yakınlaştıkça düşüyor. Bu durum da oynaklık seviyelerinde bir azalmaya işaret ediyor. MACD göstergesi de pozitif bölgede yükselirken boğaların SOL’un kontrolünde olduğu açıktır.

Bone ShibaSwap (BONE) analizi

BONE, CoinMarketCap’te şu anda 96. sırada yer aldığı için fiyatını 1,42 dolara çıkardı ve 7 günlük işlem süresi içinde yüzde 49’luk bir kazanç elde ederek bu hafta olağanüstü artışlar yaşadı.  BONE’un işlem hacmi basın saati itibariyle 21,37 milyon olarak gerçekleşti.

Bununla birlikte, varlığın Bollinger bantları birbirinden uzaklaştıkça BONE’un haftalık volatilite seviyeleri artıyor ve bu da yüksek volatiliteye işaret eder. RSI göstergesi de MACD göstergesinin pozitif tarafa kaymasıyla birlikte varlığın boğaları artık baskın olduğu için ortalamasının üzerinde.

Haftanın diğer önemli kazananları, bir hafta içinde yüzde 8 değer kazanarak basın saati itibariyle fiyatını 14 dolara çıkaran Avalanche (AVAX) oldu. Toncoin (TON) de bugünkü seansta muazzam kazançlar elde etti ve bir günlük işlemde yüzde 2 değer kazanarak fiyatını 1,37 dolara çıkardı.

blockchainreporter


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin