Kötü piyasa koşullarında yüzde 50 yapan altcoin!

Hafta sonu öne çıkan altcoin varlıkları hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yılın gelmesine 1 hafta kala piyasada iştahsız görünüm sürüyor. Dünya genelinde devam eden Noel hazırlıkları nedeniyle kullanıcılar elini piyasalardan çekmiş durumda.

 Hatta haftaya bazı ülkelerde tatilin başlamasıyla beraber geleneksel ve dijital ortamada kır bir döngü görünmesi muhtemel.

Hafta sonuna girdiğimiz cumartesi gününde ise sabit bir konum yine mevcut. Son iki gündür bazı pozitif yönde ayrışmalar gözükse de genel yapı itibarıyla istenilen performanslar alınamadı. Altcoin piyasasında para birimileri fazla öne çıkamadı. Piyasanın gidişatıyla doğru orantılı sayılabilecek 4 altcoin’e göz atalım.

Solana fiyatı

FTX ile beraber devam eden kriz Solana’da sürüyor. İlk 10 içindeki yerini kaybeden altcoin henüz bir atak eyleminde bulunamadı. Hafta sonunu ise yüzde 4’ün üzerinde düşüşle sürdürüyor.

Dogecoin fiyatı

Altcoin piyasasında bir diğer düşüş gösteren kripto para birimi ise Dogecoin oldu. Yaklaşık yüzde 2 geri çekilme yaşayan meme coin, adeta yılın bitmesini bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı sürprizlerden uzak bir fiyatlanma politikası var.

Terra Classic

Luna mağdurlarının, içinde bulunduğu Terra Classic günlük yaptığı ataklarla öne çıkıyor. Yakım, güncelleme ve benzeri haberlerle fiyatta bazen iyi fırsatlar oluyor. Cumartesi gününe pozitif başlayan Terra Classic, yüzde 5’in üzerinde bir fiyatlanmaya sahip.

Decentraland fiyatı

Son olarak değerlendireceğimiz altcoin Decentraland. Metaverse coin’i aynı Terra Classic gibi yüzde 5’i bulan bir mütevazi kazan sağladı. İşlem hacminde de önemli artış yaşayan kripto para birimi dikkatleri üzerine çekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin