Dogecoin, Elon Musk'ın kararının ardından düşüşe geçti! Sıradaki hareket ne olacak?
Dogecoin, Elon Musk'ın kararının ardından düşüşe geçti! Sıradaki hareket ne olacak?

Dogecoin, Elon Musk’ın kararının ardından düşüşe geçti! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder Elon Musk’ın eylemleriyle yakın bir ilişki sürdüren Dogecoin, Musk’ın Twitter CEO’su olarak aldığı kararlara bağlı olarak birden fazla düşüş yaşadı. Bu düşüşlerin en sonuncusu, Musk’ın Twitter’da CEO olarak istifa edip etmeyeceğini soran bir anket yayınlamasının ardından geldi. Şimdi, sonuçlar geldi ve Dogecoin için iyi bir haber değil.

Twitter kullanıcıları Musk’ın gitmesini istiyor

Elon Musk’ın CEO olarak istifa edip etmeyeceğini soran Twitter anketi Pazartesi günü yayınlandı ve iki gün içinde 17.5 milyondan fazla oy topladı. Sonuçlar nihayet açıklandı ve oyların %57,7’si milyarderin Twitter CEO’luğundan istifa etmesini isterken sadece %42,5’i kalmasını istiyor.

Kararını vermek için gelen yanıtlara yanıt veren Elon Musk, “işi alacak kadar aptal birini bulduğum anda CEO görevinden ayrılacağını” söyledi. Peki bu olaydan sonra ne yapmayı planlıyor? Musk, yazılım ve sunucu ekibini yönetmeye devam edeceğini söylüyor.

Dogecoin zaten ankete olumsuz yanıt veriyordu ve nihai sonuçlar meme parasına ciddi bir darbe indirecekti. Çarşamba gününün erken saatlerinde, dijital varlık 7 günlük bir süre içinde değerinin %20’sini çoktan kaybetmişti. Kayıpların çoğu, sonuçlar açıklandıktan sonra meme coinin fiyatının %10’un üzerine düşmesiyle Musk’ın anketine yanıt olarak gerçekleşti.

DOGE’nin fiyatı, 0,073 dolara kısa bir toparlanma kaydetmeden önce dijital varlık için yeni bir ayın en düşük seviyesi olan 0,07 dolar seviyesinin altına düştü.

Musk’ın sonraki hamlesi ne olacak?

Ayı piyasası sırasında Dogecoin’in rallisinin çoğu, Musk’ın Twitter’ı devralmasına yanıt olarak olmuştu. Popüler olarak “Dogefather” olarak bilinen milyarderin daha önce Dogecoin için önerdiği bazı kullanım durumlarını uygulayacağına dair beklentiler, meme parası etrafındaki pozitifliği destekledi.

Dogecoin price chart from TradingView.com

İlk başta, Twitter kripto entegrasyonları üzerinde çalıştığı için bu yönde ilerliyor gibi görünüyordu, ancak geliştirmenin durması bu hayalleri söndürdü. Şimdi, Musk’ın Twitter CEO’luğundan ayrılma niyeti, Twitter’da bir DOGE entegrasyonunun artık mümkün olmayabileceği gerçeğini daha da netleştiriyor.

Musk CEO olarak istifa ederse, bunun Dogecoin’in fiyatını olumsuz yönde etkileyeceğine şüphe yok. Son iki ayda toplanan kazanımların çoğu şimdiden silindi ve böyle bir olay muhtemelen DOGE fiyatını 0,01 dolar seviyesine çeken katalizör olacak. Bununla birlikte, sosyal medya platformu için yeni bir CEO’nun açıklanmasının biraz zaman alması mümkündür.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin