altcoin

Hafta sonu kazananları: Yatırımlara yön verecek en büyük fiyat artışına sahip ilk 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu (SHIB) ve Zcash (ZEC) gibi altcoinler geçen haftaki keskin satışların ardından toparlanıyor. XRP uzun vadeli bir direnç alanına yaklaşıyor. Kripto piyasası geçen hafta düşüş eğilimi gösterdi ve bu eğilim hafta sonuna kadar devam etti. Ancak bu üç kripto para birimi bu eğilimi tersine çevirdi ve kararlı bir şekilde olumlu performanslar sergileyerek hafta sonunun kripto kazananları olarak etiketlendi.

Shiba Inu (SHIB) hafta sonu kazananlarına liderlik ediyor

SHIB fiyatı 5 Haziran’da simetrik bir üçgenden aşağı kırıldı. Bu kırılma önemli bir olaydı, çünkü formasyon daha önce 350 gün boyunca devam etmişti. Bu tür uzun vadeli yapılardan kopmalar genellikle önemli aşağı yönlü hareketlere yol açar.

Fiyat 10 Haziran’da 0,000000540 dolara kadar düşerken hemen ardından sıçrama yaptı ve uzun bir alt fitil oluşturdu. Satıcılar fiyatı aşağı çekemediği için bu bir alım baskısı işareti olarak kabul edilir. Aksine alıcılar kontrolü ele geçirdi ve önemli bir pompaya neden oldu.

Artışa rağmen SHIB fiyatı hala daha önce destek olarak hareket eden 0.00000800 dolar yatay alanın altında işlem görüyor. Bölgenin artık direnç sağlaması bekleniyor altcoinin bunun üzerine çıkması ya da reddedilmesi muhtemelen trendin yönünü belirleyecektir. Bir geri kazanım direnç çizgisini 0,0000125 dolara yükseltebilirken bir ret muhtemelen 0,00000400 dolara düşmesine neden olacaktır.

Zcash (ZEC) dirence doğru yükseliyor

ZEC fiyatı, 10 Haziran’daki büyük düşüşün 21,70 dolara gerilemesinden bu yana artış gösterdi. Sıçrama uzun bir alt fitil yarattı. Şu anda, altcoinin fiyatı mayıs sonundan bu yana azalan bir direnç çizgisine yaklaşıyor. Ayrıca bu hat, 26,60 dolardaki 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi ile çakışıyor. Bu nedenle fiyatın aşağı ya da yukarı yönlü kırılması muhtemelen gelecekteki eğilimi belirleyecektir.

altcoin

Bir kırılma muhtemelen 29 dolara doğru bir harekete yol açacakken bir reddetme 21.60 dolara ve muhtemelen daha düşük bir düşüşe yol açabilir.

XRP altcoini başka bir kırılma denemesi yapacak mı?

XRP altcoin fiyatı 13 Haziran’da 0,56 dolara ulaştığından beri düşüşte. Bu yüksek seviye, 0,54 dolarlık direnç alanından bir kopuşa neden olduğu için çok önemliydi. Ancak fiyat artışını sürdüremedi ve satış baskısının bir işareti olarak kabul edilen uzun bir üst fitil yarattı.

Dalga sayımı düşüş eğilimli bir görünüm sunuyor. Önceki her iki artış da A-B-C düzeltici yapılara (beyaz) benzerken mart ayında başlayan düşüş (siyah) düzeltici görünüyor. Sonuç olarak XRP fiyatı muhtemelen 0,38 dolar seviyesine düşecektir.

altcoin

Bu aşağı yönlü XRP fiyat tahminine rağmen, 0,56 dolar seviyesinin üzerinde bir artış, trendin yükselişte olduğu anlamına gelecektir. Bu durumda, XRP fiyatı 0,65 dolara yükselebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin