featured

Hafta sonu analizleri: SHIB yüzde 5 artarken BTC 29 bin dolarda seyrediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SHIB haftayı yükselişle kapatırken Bitcoin’in fiyat performansı oldukça düşük seyretmeye devam ediyor. Ancak varlık en azından 29.000 doların üzerinde kalmayı başardı. Altcoinlerde ise DOGE ve SOL yüzde 2’ye varan kazançlarıyla yeşil renkte olumlu sinyaller veriyor. SHIB ise ilk 20’den en çok sıçramayı gerçekleştiren altcoin oldu.

BTC 29 bin dolarda seyrediyor!

Fiyat performansları söz konusu olduğunda kripto para ekosisteminde daha heyecanlı zamanlar yaşandığını söylemek yanlış olmaz. Bitcoin haftaya 30.000 doların üstünden 29.000 doların hemen altındaki aylık en düşük seviyeye inen bir düşüşle başladı.

Boğalar bu noktada müdahale etti ve varlığı bu çizginin hemen üzerine çıkardı. Sonraki birkaç gün çok az ya da hiç hareket görülmedi ve ABD Merkez Bankası Fed’in çarşamba günü yaptığı faiz artırımı bile geçmişte olduğu gibi yüksek volatilite sağlayamadı.

SHIB

Birkaç yüz dolarlık pompalama ve boşaltma dışında BTC tüm iş haftasını 29.000 ila 29.500 dolar arasında dar bir aralıkta geçirdi. Piyasa değeri 570 milyar doların altında kaldı, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti hafif bir darbe daha aldı ve CMC’de yüzde 48,1’e düştü.

SHIB, Shibarium beta sürümünün etkisiyle yükseldi!

Doğası gereği daha değişken olmasına rağmen, alternatif coinler de son birkaç gün içinde herhangi bir yönde büyük bir hareket yaşanmadı. Ancak dünden bu yana grafikler küçük kazanımlarla biraz daha olumlu görünüyor.

Ethereum ve XRP günlük bazda yüzde 0,5’ten daha az değer kazandı ve sırasıyla 1.870 dolar ve 0,7 doların üzerinde işlem görüyor. Dogecoin ve Solana yüzde 1’in biraz üzerinde bir artışla 0,078 dolar ve 25 dolara yükseldi. Tron, MATIC ve Polkadot da hafifçe yeşile dönerken BNB, ADA ve LTC önemsiz kayıplar kaydetti.

Shiba Inu, Shibarium beta sürümünün yayınlanmasının ardından daha büyük sermayeli altcoinler arasında en çok artış gösteren kripto varlık oldu. Quant, günlük yüzde 7,5’lik artışla ilk 36 arasında yer alıyor. Toplam kripto piyasa değeri nispeten sabit kalarak 1,180 trilyon doların biraz üzerinde seyretti.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin