featured

Analist Sherpa’in Dogecoin tahmini: DOGE fiyatı yakın vadede yüzde 20 artabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Takma isimli kripto para analisti Altcoin Sherpa, mikroblog platformu X’teki yaklaşık 200.000 takipçisiyle, mevcut göstergelere dayanarak DOGE’nin bugünkü değeri olan 0,077 dolardan yaklaşık yüzde 20’lik bir büyümeye tanık olabileceğine dair fiyat tahmini paylaştı.

DOGE’in kısa vadede yükselmesi bekleniyor!

Sherpa, DOGE’nin “genel olarak oldukça güçlü görünen” birkaç altcoinden biri olduğunu ve önceki hangi seviyelerin önemli olacağını bilmediğini kabul ederken “bunun kısa vadede .09’lara kadar yükselmeye devam etmesine şaşırmayacağını” belirtti.

Analist, olası bir satın alma fırsatı için meme coinlerden ilham alan kripto para birimini yakından takip ettiğini belirtti. Bir sonraki kilit destek/direnç seviyesi olarak 0,075 dolarlık 200 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) gösteriyor.

CryptoGlobe’un bildirdiğine göre, popüler kripto para analisti Ali Martinez kısa bir süre önce sosyal medyada DOGE’nin, kripto para biriminin fiyatının yüzde 23.000’in üzerine çıkabileceğini düşündüren bir grafik deseni oluşturduğunu ve geçen yıl grafiğinde aynı desen oluştuğunda yaşadığı yükselişe benzediğini belirtti.

DOGE

Altcoinin haftalık grafik formasyonunda azalan üçgen formasyonuyla en son karşılaştığında, yüzde 23.200’lük neredeyse akıl almaz bir ralli ile fırlamıştı. Bu açıklama, Dogecoin’in benzer bir meteorik yükselişi tekrarlayıp tekrarlayamayacağına dair spekülasyonları alevlendirdi.

İlginç bir şekilde, Martinez’in grafik deseniyle ilgili gönderisi halk arasında balinalar olarak bilinen, meme esintili kripto para biriminin büyük sahipleri arasında kayda değer bir birikim eğilimiyle aynı zamana denk geldi. Analist daha sonra attığı bir tweette, 1 milyar ila 10 milyar altcoine sahip olan bu üst düzey yatırımcıların son üç hafta içinde 225 milyon dolara eşdeğer 3 milyar coin biriktirdiğini vurguladı.

Bu haftanın başlarında, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter biyografisinin Twitter’ın “X” olarak yeniden markalaşmasının ardından değişmesinin ardından kripto para biriminin fiyatı yüzde 10’un üzerinde artış gösterdi.

Musk’ın profil konumu artık bir “X” ve bir “D” gösteriyor; “X” Twitter’ın yeni kimliğini ima ediyor ve “D” Musk’ın son birkaç yıldır açıkça savunduğu bir kripto para birimi olan Dogecoin’e bir selam olarak yorumlanıyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin