featured

Hafta sonu analizi: SHIB, APE, PEPE günlük yüzde 8 artış gösterirken Bitcoin durgunluğunu koruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SHIB ivme kazanmaya devam ediyor ve Shiba Inu ekosisteminden başka bir varlık olan BONE da durum aynı. Buna karşın Bitcoin’in fiyat performansı oldukça düşük seyretmeye devam ediyor ve varlık 29.000 doların biraz üzerinde, dünle aynı noktada kaldı.

Çoğu altcoin de ETH, BNB, XRP ve diğerlerinden gelen çok az veya hiç hareketle bugün oldukça durgun. Shiba Inu daha büyük altcoinler arasındaki tek istisna.

SHIB, APE, PEPE yükselişini sürdürüyor!

CryptoPotato’nun bildirdiğine göre Shiba Inu’nun en büyük dijital varlığı SHIB, geçtiğimiz hafta çift haneli rakamlar kazanarak son zamanlarda en iyi performans gösteren altcoinleri arasında yer aldı. Ayrıca son 24 saat ikinci en büyük meme coin için de oldukça olumlu geçti ve yüzde 8 daha yükseldi. Sonuç olarak SHIB şu anda 0,000011 dolara yakın işlem görüyor.

SHIB

ApeCoin ve PEPE’nin durumu da en azından günlük ölçekte oldukça benzer. Her ikisi de yüzde 7-8 arasında bir oranda artış göstermiştir. Sonuç olarak APE 2 dolara geri dönerken PEPE CMC’de 0,000001333 dolara yükseldi.

Daha büyük sermayeli altcoinler dünden beri durdu. ETH, DOGE ve TRX hafifçe yeşile dönerken BNB, XRP, ADA ve MATIC önemsiz kayıplar yaşadı. Beklendiği üzere tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri CMC’de 1,170 trilyon doların biraz üzerinde aynı noktada kaldı.

Bitcoin durgunluğunu koruyor!

Birincil kripto para birimi, pazartesi günü 29.000 doların altına inerek haftanın en düşük seviyesini kaydettiği için haftaya oldukça dalgalı bir başlangıç yaptı. Boğalar bu hareketi hızla durdurdu ve varlığı kuzeye itti. Çarşamba günü BTC 30.000 doların üzerine sıçradı.

altcoin

Yine de bu seviyenin üzerinde Bitcoin için kısa ömürlü bir macera olduğu ortaya çıktı ve hızla 29.500 dolara geri çekildi. Perşembe günü açıklanan ABD TÜFE rakamları manzarayı o kadar da değiştirmedi.

Aslında BTC o zamandan beri oldukça durgun ve son 48 saattir 29.000 ila 29.500 dolar arasında dar bir aralıkta kaldı. Kripto varlığın piyasa değeri 570 milyar doların biraz üzerinde seyrederken CMC’deki hakimiyeti yüzde 49’un altında.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin