pepe

Pepecoin analizi: PEPE yüzde 8 artarak meme coin rallisine liderlik ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ekosistemi, hafif bir yükselişin ortasında. Katkısı çok fazla olmasa da şu anda en trend meme coinlerden biri olan PEPE, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre yüzde 8,66 artışla 0,000001338 dolara çıkarak yükseliş dalgasına önderlik ediyor.

Kripto para piyasası bir boğa rallisine doğru ufakta olsa hareket ettiğinde meme coinler her zaman ralli hareketinin olumlu ucunda yer aldı. PEPE’nin büyümesi, haftayı çok olumlu bir notla kapatmak amacıyla bugün en iyi meme coinlerin kaydettiği diğer tüm yükselişlere benzetilebilir.

pepe

Altcoinin büyümesi, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ikilisine tek zorlu alternatif olduğu gerekçesiyle topluluktaki olumlu duygularla beslenmeye devam ediyor.

PEPE projesi, topluluğunun sadakatini pekiştirmek için henüz ilgi çekici bir yenilik veya kullanım durumları ortaya koymamış olsa da meme coin, tokenı yavaş bir şekilde istiflemeye devam eden balinalardan büyük bir destek gördü. Lookonchain tarafından açıklanan en son birikimlerden biri, son 24 saat içinde yaklaşık 604.000 dolar karşılığında satın alınan 486 milyar PEPE tokenini içeriyor.

PEPE emsalleriyle aynı seviyede

Yukarıda bahsedilen balinanaların hareketi PEPE’nin SHIB ve DOGE ile aynı seviyeye gelmesine yardımcı oldu. SHIB, Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle hiçbir faydası olmayan saf etiketten sıyrılmak için çok kayda değer bir çaba göstermiş olsa da bu tokenlerin günlük işlem hacimleri genellikle eşittir.

Altcoin kendi topluluğunu oluşturdu ve tokenın meşru bir proje olup olmadığına dair şüpheler birden fazla kez giderildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin