Bitcoin Cash cüzdanı HandCash’in en iyi özelliği NFC özelliği
Bitcoin Cash cüzdanı HandCash’in en iyi özelliği NFC özelliği

Bitcoin Cash cüzdanı HandCash’in beta sürümleri çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

HandCash, Bitcoin Cash cüzdanı kullanım kolaylığını sağlamak için tasarlandı ve NFC ödemelerini mümkün kılar. HandCash’ın beta sürümü, 10 Şubat’ta HandCash Tech tarafından piyasaya sürüldü. Uygulamanın güncellenmiş sürümü 2 Haziran’da yayınlandı. Güncelleme, kullanıcıların işlemleri belirtmek için yalnızca işlemlerde handleslerini kullanmalarına izin verir.

Bitcoin Cash cüzdanı HandCash’in en iyi özelliği NFC özelliği

HandCash cüzdanının en iyi özelliklerinden biri NFC özelliği yani yakın alan iletişimi ödeme sistemidir. Bu özellik, kullanıcıların uygulama üzerinden para aktarmalarına imkan tanır. Belli bir cüzdan adresi veya QR kodu gerekmez. Mevcut güncelleme bunu bir adım daha ileri götürüyor. Bu güncellemeyle, kullanıcı sadece alıcının handleslerinden söz ederek işlem yapabilir. İşlem birkaç saniye içinde yapılabilir. Bu uygulamanın tüm öncüsü oldu. Bu uygulamayı kullanarak nakit işleme eylemine benzer işlem yapmak mümkün.

Şubat ayından bu yana geliştiriciler, sorunları çözmek istediklerinden HandCash uygulaması beta aşamasındaydı. Geliştiriciler ayrıca, kullanıcıların ana makine üzerinde çalıştığı halde, evrakların onayını alırken hala BETA olarak kabul edilir. Bazı kullanıcılar bu uygulamayı yüklemeye çalışırken girişle ilgili sorunlar yaşadı. Ancak, bu çözüldü. Cüzdan, kullanıcının Google Drive’ına geri dönebilir ve bu da kurtarma işlemini oldukça kolaylaştırır. Uygulama, M-cüzdan kullanıcı bilgilerini veya parayı saklamıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin