Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Hack sonrası Binance’den kritik açıklamalar: Marj ticareti, Stablecoin ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

40 milyon dolarlık Binance hack solayından kısa bir süre sonra, Binance CEO’su Changpeng Zhao olayı Twitter’da bir AMA’da görüştü. Toplulukla yapılan görüşmede Changpeng Zhao, marj ticaretinin yakında borsaya gireceğini açıkladı.

Binance’den Marj ticareti hamlesi geldi

Marj alım satım testleri geçen hafta test edildi ve CZ Çarşamba günü Binance’in gerçekten marj alım satım işlemine başlayacağını doğruladı:

Evet, çok yakında piyasaya süreceğimiz bir marj sistemi üzerinde çalışıyoruz. Öncelikle kilit müşterilerimizden biri, büyük yatırımcılar ve bunlar sistemi test etmemize yardımcı olacaklar.

Marj ticareti, Binance’in sistemlerini incelemeyi tamamlamasından kısa bir süre sonra ortaya çıkacak.  Zhao özellikle “Kod yapıldı, şimdi test ediyoruz.” dedi.

Binance ve stablecoin

CZ, Binance’in kendi stablecoin’i üzerinde çalıştığına dair söylentilere de değindi ve şunları söyledi:

Stablecoin’lerle ilgili iç tartışmalar var, kendi stablecoin’lerimizi çıkarmak isteyip istemediğimize bakalım. Birkaç farklı öneri ve plan var ve muhtemelen bir şeyler olabilir. Ancak planlar hızla değişiyor.

Binance’deki şimdiki Launchpad projesi

Binance, yakında Binance’in IEO platformu olan Launchpad’de başlatılacak bir sonraki projeyi de ilan edecek. BitTorrent, Fetch.AI, Celer Network ve Matic Network, token satışlarının Binance platformunda gerçekleştirildiği ilk dört proje. Zhao şu açıklamayı yaptı:

Bir sonraki Launchpad projesini düzenlemek için çalışıyoruz. Çok sayıda adayımız var ve bir sonraki Launchpad için son adayı seçiyoruz. Bu sefer BNB dönemini kısaltmaya çalışacağız. Piyango sistemi geçen sefer oldukça iyi çalıştı. Sosyal medyada daha az şikayet vardı, bu yüzden işe yarayacak gibi görünüyor.

CZ, 7.000 BTC’lk hack saldırısı nedeniyle tüm gelişmelerin bir hafta geciktiğini söyledi ve ekledi:

Gelecek hafta bu konu üzerinde çalışmaya ve Binance’in mümkün olan en kısa sürede tam olarak hayata geçirilmesine odaklanmak istiyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin