Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?
Geniş analiz: Borsalara akan Bitcoin miktarı 10 günde iki katını aştı! Anlamı ne?

Fundstrat Analisti: “BTC biriktirin, Bitcoin boğa koşusu çok yakında.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), kuşkusuz 2018’in ayı piyasası sorunlarından bir eğilim değişikliği yaşadı. Çünkü Aralık 2018’de yaklaşık 3.200 dolar olan baz fiyatıyla karşılaştırıldığında neredeyse %50 oranında artmış ve şu anda yaklaşık 5.950 dolardan ile işlem görmekte.

Boğa piyasasına girdiğimizi %100 teyit edemesek bile, Aralık ayının düşük seviyelerini tekrar dönmeyeceğimiz daha da muhtemel görünüyor. Bu, özellikle her Bitcoin geri çekilmesiyle ​​BTC biriktirme için fırsat demektir.

Bitcoin (BTC) hala birikim aşamasında

Bloomberg’te 3 Mayıs’ta çıkan bir rapora göre, önde gelen Fundstrat analisti Robert Sluymer, Bitcoin’in şu anki gücünün daha uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin başlangıcını belirlediğini, ancak birikim aşaması henüz bitmediği için ilk önce geri çekilme alacağını söyledi.

Stratejisini açıklayan Sluymer, şunları söyledi:

İkinci çeyrekte bitcoin biriktirmeye devam etmek için beklenen geri tepmeleri kullanın ve 6000 dirençlerden sonra ikinci yarıda bir ralliye hazır olun

Bu nedenle, Sluymer, kısa vadede, 6.000 dolarlık kritik seviyeyi geçmeden ve 2019’un ikinci yarısında bir boğa akışına başlamadan önce bir miktar dalgalanma beklemektedir.

Bunlara ek olarak Sluymer şunları ekledi:

Bitcoin’in 4.300 dolara yakın desteği tekrar test etmeyeceği sonucuna varmak için erken olsa da, trader’ların ve yatırımcıları uzun vadeli yüksek teknik profil geliştirmeye odaklanmaya teşvik ediyoruz.

Son düşünceler

Slymer’in iyimser uzun vadeli tahminine uygun olarak, Fundstrat’ın başkanı Tom Lee, yılın geri kalanıyla ilgili olarak Bitcoin’in tahminini olumlu olarak değerlendirdiğini ve tüm zamanların tarihsel yüksekliğinin üstüne çıkacağına inandığını söyledi.

Sadece Fundstrat analistleri Bitcoin konusunda iyimser değil aynı zamanda birçok ünlü insan Galaxy Digital’in CEO’su da dahil olmak üzere Bitcoin’in dibe vurduğuna inanıyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin