Gwyneth Paltrow kripto paralar ile ilgili bir tweet attı.
Gwyneth Paltrow kripto paralar ile ilgili bir tweet attı.

Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow da kripto trenine bindi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve Blockchain trenine binen ünlüler kervanına Oscar ödüllü Gwyneth Paltrow da katıldı. Amerikalı oyuncu, resmi Twitter hesabından attığı son tweette Bitcoin ve kripto para birimlerine ilişkin bilgilendirici bir makale paylaştı.

Gwyneth Paltrow paylaşımında bir kripto makalesini övdü

Paltrow, tweetinde goop.com üzerinden yayımlanan “Bitcoin ve kripto paraların temelleri” ve “Nasıl yatırım yapılır?” başlıklı makale hakkında tweet attı.

Makale esas olarak, kripto sektörü ve özel olarak Bitcoin ile ilgili her şeyin konuşulduğu bir forum. Blockchain platformu Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, insanların dijital fonları nasıl alabileceğine kadar uzanan sorulara cevap veriyor. Bitcoin’in değeri sorulduğunda ise Barhydt şunları söylüyor:

Nihayetinde, her şeyin değeri vardır. Çünkü insanlar (o şeyin) bir değeri olduğunu kabul ederler. ABD doları gibi devlet tarafından ihraç edilen paraya değer veriliyor çünkü hepimiz hemfikir oluyoruz, çünkü hükümetimiz sadece kendi parasıyla vergi borcu ödemelerini kabul ediyor.

Geçen ay, aktör Johnny Depp’ın TaTaTu’yla Blockchain dünyasına adım attığı ortaya çıkmıştı. “Kripto para böceğinin” Hollywood üyelerini de ısırmaya başlaması, dünya çapında kripto paraların benimsenmesini beklenenden çok daha yakın bir tarihe çekebilir.

coininsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Madencilik şirketi Bitfury IPO söylentileri öncesi 80 milyon fon dolar topladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin