Bittrex, Bakkt, Vontobel
Günün öne çıkan kripto gelişmeleri: Bittrex, Bakkt, Vontobel

Günün öne çıkan kripto gelişmeleri: Bittrex, Bakkt, Vontobel

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünün kripto ekosistemi haberlerinde kurumsal firmalar ile ilgili bazı önemli gelişmeler bulunuyor. Bittrex kripto borsasının OTC ticaret masası açması, Bakkt’ın bir vadeli işlem ekibi hamlesi ve İsviçre yatırım bankası Vontobel’in gözaltı çözümü başlatması bunlardan öne çıkan başlıklar.

Bittrex OTC ticaret masası açıyor

ABD merkezli dijital varlık borsası Bittrex, platformda bulunan yaklaşık 200 tokenin tümünü içeren bir tezgâh üstü (OTC) masa açtığını duyurdu. Düşük fiyat riski, hızlı ticaret uygulaması ve genellikle 250.000 ABD doları veya daha geniş çaplı olan büyük işlemler için garantili fiyatlandırma ile onaylanmış müşterilere teklif verecek. Yeni OTC masası ayrıca para yatırma işlemlerinde kripto para ve USD banka havalelerini de kabul edecek.

Bakkt bir bağımsız vadeli işlem ekibi ile anlaşma imzaladı

Intercontinental Exchange’in (NYSE: ICE) dijital varlık iştiraki olan ve son zamanlarda 182,5 milyon dolara yükselen Bakkt, ilk satın alımını tamamladı. Şirket, bağımsız bir vadeli işlem komisyonu tüccarı olan Rosenthal Collins Group’un (RCG) belirli değerli varlıklarını almak için bir anlaşma imzaladığını açıkladı.

Anlaşmanın amacı, Bitcoin vadeli işlem platformunu geliştirmek için gereken yetenekleri satın almak. İşlemin Şubat ayında kapanması bekleniyor ve Bakkt’a katılan RCG ekibinin üyelerini içerecek. Şirketin risk yönetimi ve hazine işlemlerini hem sistemler hem de uzmanlıkla güçlendirdiği, hem de düzenleyici, AML/KYC ve müşteri hizmetleri operasyonlarına katkıda bulunduğu söyleniyor.

Vontobel kripto kasası kuruyor

İsviçre’deki üçüncü büyük B2B gözaltı ve yürütme hizmeti sağlayıcısı olan yatırım bankası Vontobel, bir ‘Dijital Varlık Kasası’ kurdu. Bu hizmet, Vontobel’in 100’den fazla bankayı ve servet yöneticisini içeren müşterilerinin, tanıdık bankacılık altyapısı ve düzenlenmiş ortamları içine entegre edilmiş dijital varlıkların alımı, korunması ve aktarılması için talimatlar vermelerine izin veriyor. Finansal aracılar, hizmetlerini kendi müşterilerine de dijital varlıklar için bir çözüm sunmak için kullanabilirler.

news.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin