Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar
Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar

Günün en güzel haberi: Wall Street devi milyonlarca dolar değerinde Bitcoin aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin piyasalarında ikinci Paul Tudor Jones vakası yaşanıyor. ABD’li ünlü yatırımcı Paul Jones’un geçtiğimiz Mayıs ayında yüklü miktarda Bitcoin satın aldığı haberi Bitcoin piyasalarında ilgi ile karşılandı. Jones’un Bitcoin satın alması kurumsal firmaların Bitcoin piyasalarına girmeye başladığına dair bir işaret olarak görüldü.

Olumlu gelişmeler üst üste gelmeye başladı ve uluslararası finansın başkenti New York, 8 kripto paraya ticaret lisansı verdi. New York başta Wall Street olmak üzere dünya ekonomisine yön veren birçok bölgeyi içinde barındırıyor.

New York eyaleti 8 kripto paraya yeşil ışık yaktı: Bu şanslı coinler hangileri?

 Wall Street devi milyonlarca dolar değerinde Bitcoin aldı

Günün bomba haberini ise Binance borsasının CEO’su CZ verdi. CZ paylaştığı tweet’te New York Borsasında listelene ünlü yatırım şirketi Micro Strategy Yatırım Şirketinin 21,454 Bitcoin (250 milyon dolar) aldığını duyurdu. Bu alım haberi, New York eyaletinin Bitcoin dahil 8 kripto paraya ticaret lisansı vermesinin ardından geldi. Aşağıda CZ’nin tweet’ini görüyoruz.

Yukarıdaki tweet’te CZ teşvik paralarının Bitcoin’e gittiğini iddia ediyor.

Micro Strategy’nin bu adımı kurumsal firmaların küresel belirsizliklerin arttığı bu dönemde Bitcoin’i altın gibi güvenli bir liman gördüklerini gösteriyor. Eğer kurumsal firmalardan alımlar devam ederse Bitcoin fiyatlarında ciddi değer artışı yaşanabilir.

Coingape.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin