Günün en çok kazandıran altcoini: Qtum, Apple Pay ve Samsung Pay duyurusunun ardından fırladı
Günün en çok kazandıran altcoini: Qtum, Apple Pay ve Samsung Pay duyurusunun ardından fırladı

Günün en çok kazandıran altcoini: Qtum, Apple Pay ve Samsung Pay duyurusunun ardından fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa düşüş eğilimindeyken, önde gelen kripto paralardan olan QTUM, ayılara karşı savaşı kazandı ve büyük bir dalgalanma yaşayarak günün en çok kazandıran altcoini oldu.

QTUM günlük fiyat grafiği
QTUM günlük fiyat grafiği

Günün en çok kazandıran altcoini bir saatte %36 arttı

CoinMarketCap’e göre, basın zamanında, kripto para 263.95 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 2.66 dolardan işlem görüyordu. Geçtiğimiz bir saatte %36’nın üzerinde ve son yedi günde %47’nin üzerinde bir artışla 395.08 milyon dolarlık işlem hacmine sahip oldu.

Kripto için en yüksek işlem hacmi, QTUM/BTC işlem çiftleri açısından en önde LBank borsası geliyor. QTUM/ETH işlem çiftleri için yine en yüksek hacim aynı borsada kaydedildi. Hacim bakımından listedeki diğer üst borsalar UEX, ZB.com ve UpBit’tir.

Kripto parada, bugün yaşanan hareketlilik, Zeux Payment platformunda QTUM entegrasyonu ile ilgili son duyurusu nedeniyle olmuş olabilir. QTUM bloğundan yayınlanan duyuruda şu açıklama yapıldı:

Zeux, İngiltere’deki resmi lansmanları ve AB’nin geri kalanında yumuşak bir lansman gerçekleştirmek için QTUM’u uygulamalarına ekledi.

Blog ayrıca, Zeux’un gerçek dünyada QTUM kullanımı açısından “sürtünmeyi azalttığını” ve sıfır ücretli işlemlere olanak tanıyarak kripto para biriminin “doğasına bağlı” olduğunu belirtti. Bu entegrasyon, QTUM kullanıcılarının tokenlerini Apple Pay veya Samsung Pay’da bulabileceği anlamına gelmektedir.

Günün en çok kazandıran altcoinleri
Günün en çok kazandıran altcoinleri

Qtum Vakfı’ndan Miguel Palencia şunları söyledi:

Zeux’un uygulamasına QTUM eklediği için heyecan duyuyoruz. Bu, artık Apple Pay’i ve Samsung Pay’i kabul eden trader’larla yapılan tüm satış noktası ödemeleri için QTUM’u kullanabilecek değerli topluluğumuza muazzam miktarda ek yarar sağlıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin