İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: Ontology (ONT), yüksek profilli ortaklıklar ve yarışma ile pazarı yeniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günün en çok kazandıran altcoini, Ontology (ONT) oldu. Kripto para, son 24 saatte yaklaşık %23 artış kaydetti ve Asya saatlerinin başlarında 1,37 dolara ulaştı. Böylece, 18 Kasım 2018’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Büyüme, Ontology’nin pazar değerini 649 milyon dolara yükseltti ve en iyi kriptolar arasında 17. sıraya itti. ONT/USD şimdi 1,36 dolarda el değiştiriyor.

Ontology (ONT) günlük fiyat grafiği
Ontology (ONT) günlük fiyat grafiği

Günün en çok kazandıran altcoini Ontology

Ontology Blockchain, NEO’yu oluşturan ekip tarafından geliştirildi. Her iki projede de benzerlikler olsa da, farklı amaçlara odaklanmış ve farklı problemleri çözmüşlerdir. Dolayısıyla, Ontology, dijital ekonomiyle iş entegrasyonunu kolaylaştıracak bir altyapı katmanı olarak ifade edilir.

Ontology ana ağı 30 Haziran 2018’de yayına girdi ve o zamandan beri düzenli olarak gelişiyor. Bir dizi yüksek profilli ortaklık ONT’in fiyat artışını destekliyor ve proje için olumlu bir ivme oluşturuyor. Son zamanlarda, proje büyük global video platformu MovieBloc ile ortaklık anlaşmaları imzaladı. Film dağıtımı için merkezi olmayan teknolojiler kullanılacak.

Bunun dışında, Binance listelemesinin yıldönümünü kutlamak için devam eden bir ONT ödüllü yarışma bulunuyor. 200.000 ONG (Ontology Gas) ödül havuzu, 14 Mart – 21 Mart arasındaki dönemdeki Binance ticaret hacmine göre 50 trader arasında dağıtılacak.

Bu faktörler fiyat için destekleyicidir. Ancak, son günlerde güçlü bir büyüme göz önüne alındığında, kripto para düzeltme için olgunlaşmış gözüküyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin