Bir alo DENT token fiyatını fırlattı
Bir alo DENT token fiyatını fırlattı

Bir alo, DENT token fiyatını fırlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekosistemini Ethereum Blockchain üzerine inşa eden Hong Kong merkezli sanal telekom şirketi DENT Wireless, yeni beta uygulamalarıyla “ilk uluslararası telefon görüşmesi” yaptıklarını açıkladı. Ayrıca, şirket önümüzdeki iki hafta boyunca hizmetlerinin 50 ülkedeki aramalar için serbest bırakılacağını duyurdu.

DENT %10 kazandı

Şirket başka bir bilgi yayınlamadı. Ancak, bu bir toparlanma için yeterliydi. DENT kripto paranın fiyatı, haberin ardından son 24 saatte %10’luk bir artışla yükseldi. Bu yükseliş, bu zaman dilimi içinde yaşadığı en büyük destekti.

DENT, herkesin kullanılmayan mobil veri birimleri satın alma ve satma fırsatı bulduğu küresel bir pazar oluşturmayı amaçlamaktadır. Şirket, “DENT’leri global para birimi olarak kullanan herkesin mobil veri satın alabileceği, satabileceği veya bağışlayabileceği” Ethereum Blockchain destekli Global Mobile Data Exchange’i işletiyor.

DENT fiyat grafiği
DENT fiyat grafiği

Şirket 12 milyon kullanıcısı olduğunu ve 45 ülkede 151 operatör ile beraber çalıştığını bildiriyor. Ayrıca, DENT Wireless LTD’nin CEO’su ve kurucusu Tero Katajainen, projenin web sitesinde şu bilgileri paylaşıyor:

Blockchain bize DENT pazarı için temel olarak sağlam bir işlem platformu sunuyor. Kullanımı kolay uygulamalarımızla normal mobil kullanıcılar, ihtiyaç duydukları veri paketini kolayca bulacaklar.

Teknik dokümanlarına göre DENT, kullanılmayan 4.8 milyar ABD Doları tutarındaki veriyi yepyeni bir ekonomiye dönüştürmeyi amaçlamaktadır. DENT token, dünya çapındaki telekom operatörlerine erişim sağlayan platforma güç veriyor. DENT, akıllı sözleşme işlevselliği sağlayan ve kullanıcıların verilerini almalarını ve satmalarını sağlayan bir ERC20 tokenidir.

Cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin