İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoin’i: Fiyat tahmin yarışması yapan kripto para yüzde 90 artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aurora (AOA) pazarı şaşırtmaya devam ediyor, token neredeyse yüzde 90’lık agresif bir artış gösteriyor ve günün en çok kazandıran altcoin’i oluyor.

Günün en çok kazandıran altcoin’i 29. sırada

CoinMarketCap.com’un ilk 40’ın üzerindeki ölçeğine bakarsanız, pazarın canlı olmaktansa ölmüş olduğunu düşünebilirsiniz.

Bununla birlikte, ilk 10 token harika hissediyor, hatta ilk 20 bile yeşil. Yeşil-kırmızı dijital varlıkların geri kalanına gelince, hepsini geride bırakan bir kripto para var: Ethereum dApp tabanlı, akıllı sözleşme platformu, Aurora (AOA).

Aurora fiyatı aya gidiyor

Son 24 saat içinde, AOA yüzde 89,95 oranında şaşırtıcı bir artış gösterdi. Aurora, geç saatlerden beri en sık pompalanan kripto para gibi görünüyor. Daha öncede yüzde 72’den fazla bir artış yaşadığını bildirmiştik.

Mevcut artış, bunu üçte birinden fazla aşmaktadır. Bunun nedeni, platformun şu anda yürüttüğü ödül kampanyası olabilir. Kullanıcılara, AOA fiyatının 17 Haziran’da saat 6’da fiyatının ne olacaklarını tahmin etmeleri önerilir. Kurallar çok basit,“yorum, paylaş ve retweet”. Aktif topluluk üyeleri tarafından paylaşılacak ödül ise 5.000 AOA’dır. Şu anda, Aurora, 0,0583 dolardan işlem görmekte ve CoinMarketCap’de 29 sırada yer almaktadır.

Ancak, her kripto bu kadar iyi değil.  İlk 100’de çok kötü performans gösteren kripto paralarda bulunuyor. 96. Sırada bulunan Maximine Coin, 0,0386 dolardan işlem görüyor ve şaşırtıcı bir şekilde yüzde 37 civarında bir düşüşle karşı karşıya.

En iyi 10 kripto para

Yazım sırasında ilk 10’dan sadece iki kripto para kırmızı bölgede: Litecoin (LTC) ve Tether (USDT). Litecoin mükemmel performansı sayesinde son zamanlarda çok fazla ilgi aldığı için düşmesi şaşırtıcı. Ayrıca, topluluk bu yılın Ağustos ayında LTC’nin halving yaşamasını bekliyor ve şimdiden devasa bir LTC fiyat artışını dört gözle bekliyor.

Şu an en iyi kripto Binance Coin (BNB). Çarşamba günü, Binance DEX’in, Binance Chain platformunun tüm katılımcıları için ücretlerini düşürmesi olası fiyat artışının nedeni gibi görülüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin