Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini
Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

Fundstrat Analisti: “Bitcoin erken ralli uyarısı verdi, bu defa altcoin’ler BTC’yi izleyecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir teknik gösterge Bitcoin fiyatı için potansiyel bir yukarı yönlü hareket olduğunu gösteriyor, yani kısa vadede 9.000 doların muhtemel olduğu anlamına geliyor.

Bitcoin’i altcoin’ler izleyecek

Fundstrat’ın baş teknisyeni Rob Sluymer, Bitcoin’in fiyatını 9 bin dolara çıkaracak bir başka yukarı yönlü hareket yaşayacağından emin. Genellikle BTC’nin fiyat hareketini taklit eden altcoin’ler de bunu takip edecek.

Bitcoin’in son dalgalanması

BTC fiyatı, 12 Haziran’da 8.200 doları aştı ve sonunda iki haftalık direnç seviyesinin üzerine çıktı. Bu, Bitcoin için çok önemli olduğunu kanıtlayan bir başka küçük fiyat artışından önce geldi.

Pek çok analist, teknik göstergenin farklı bir tablo göstereceği göz önüne alındığında, Bitcoin’in güçlü fiyat hareketi karşısında şaşkınlığa uğradı, ancak analizlerin kripto para birimleri gibi yeni ortaya çıkan bir varlık sınıfına tam uyumlu olamayacağı akılda tutmalı.

RSI yükselişe geçiyor

Şimdi, Sluymer’a göre, varlığın fiyatındaki yükseliş ve düşüş momentumunu karşılaştıran Göreceli Güç Endeksi (RSI), Bitcoin için bir ralli olduğunu işaret eden yeni potansiyel kazanımların “erken kanıtları”nı sunuyor. Sluymer yeni ralli için şunları söyledi:

Bitcoin’in şu anki seviyelerden bir sonraki ralliyi 8.800 – 9.000 dolar arasında düzenlemesini bekliyoruz

Daha önce de, Fundstrat patronu Tom Lee, Bitcoin’in 40.000 dolara fırlayabileceğini öngördü.

Litecoin satın almak

Sluymer, Litecoin’in güçlü fiyat hareketine de dikkat çekti. Analist, yatırımcıların halving olayının önünde yaklaşmakta olan geri çekilmelerinden yararlanabileceğini belirtiyor. LTC, bir yıldan uzun bir süredir en yüksek fiyatına ulaştı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin