İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: Enjin Coin yükselişi ile tekrar gündemde, ENJ tekrar boğa koşusu yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En iyi kripto varlıkları düşmeye başlarken, bir kripto para birimi haftaya bir patlama ile başlıyor. Bu patlama ile Enjin Coin (ENJ) günün en çok kazandıran altcoini oldu.

Günün en çok kazandıran altcoini %25 değer kazandı

Enjin Coin (ENJ) pazartesi gününün %25 artışla 0.211 dolardan işlem gördü. Bugünün erken saatlerinde, Asya sabah oturumu boyunca, kripto varlığı 0.165 dolardan işlem görüyordu. Fiyat artışı, Güney Kore pazarlarındaki şaşırtıcı bir hacim dalgalanmasının ardından ortaya çıktı. Hareket, ENJ-dolar oranının, yeni yılın en yüksek seviyesi olan 0.227’ye yükselmesine neden oldu.

Enjin Coin (ENJ) fiyat grafiği
Enjin Coin (ENJ) fiyat grafiği

24 saatlik canlı verilere dayanarak, yatırımcıların dolaşımdaki 767.007.985 ENJ değeri ile 102.34 milyon dolarlık Enjin Coin’i el değiştirdi. Güney Kore kripto para birimi borsalarındaki veriler Upbit ve Bithumb, Güney Kore Wonunu ENJ’ye karşı maksimum işlem görmüş bir varlık olarak gösterdi ve toplam işlem hacminin neredeyse yarısına ulaştı. Upbit ayrıca, BTC/ENJ işlemlerinin yüzde 19,16’sına katkıda bulundu ve birçok yatırımcının ENJ’de spekülasyon yapmak için “kral kripto para birimini” kullandığını ortaya koydu.

Samsung Etkisi

Devam eden ENJ rallisi, 8 Mart’ta gerçekleşen benzer bir yukarı yönlü hareketi hatırlatıyor. ENJ/USD çifti, Kore medyasının Enjin Coin ile Samsung arasında yeni bir ortaklık olduğunu bildirmesinden hemen sonra, aynı gün yüzde 70’e kadar yükseldi. Raporlar, Samsung’un S10 amiral gemisi akıllı telefonlarının ENJ özellikli bir Blockchain cüzdanı içereceğini ileri sürdü. Basında çıkan haberlerden sonra yayınlanan basın açıklamasında, Enjin’in pazarlama başkan yardımcısı Simon Kertonegoro bir ortaklığı onayladı. Ancak, Samsung ile olan anlaşmalarının kesinliğini açıklamayı reddetti.

ENJ/USD oranı düzeltmeye başladı ve yüzde 33,5 gibi düşük bir değere sahip olan 0.151 seviyesinin üzerinde bir destek alanı buldu. Mevcut durum, parite bugünkü ralliyi ele geçirene kadar yatay bir şekilde hareket etti.

Yarı-pişirilmiş aşağı yönlü düzeltme, trader’ların ENJ’yi daha yüksek seviyelere atmadıklarını ortaya koydu. Aksine, yatırımcıların Samsung efekti hala devam ettiğini belirten yeni düşük-düşük ve düşük-yüksek oluşumlarında kripto varlığını satın almaya hazır olduklarını gösterdi.

Yakın vadede boğa işareti

Samsung’un Enjin Coin piyasasına katılımı, ENJ’i temelde yükseltti. Düşüş düzeltmesinin uzun bir süredir devam etmemesi gerçeği, yatırımcılar arasında olumlu ticaret hissi ortaya koymaktadır. Aynı zamanda, ENJ için BTC takas eden trader’ların yaklaşık yüzde 26’sı ile Bitcoin’in potansiyel olarak düşme hareketi üzerinde en iyi temellere sahip paraları denemek istediklerini açıklıyor.

Teknik dilde, ENJ sadece boğa bayrağı oluşumundan ayrıldı – yeşil mumlar oluştururken meydana gelen küçük bir düzeltme yaşadı. Breakout, tamamen geleneksel göstergelerin bakış açısına göre yükselişe geçti.

ENJ bağa koşusu | Kaynak: Binance

Kripto para şimdi 0.160 dolar ​​civarında bir oturum destek seviyesine bakıyor. Altına düşerse, piyasa 0.145 dolara doğru uzun bir düşüş düzeltmesi gösterebilir. Yukarıya doğru, 0.228 dolar yükseliş hareketlerini kapatıyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin