İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: Crypto.com Chain (CRO) 1 haftada 2 kez yüzde 100 üzerinde kazandırdı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günün en çok kazandıran altcoini, Crypto.com Chain (CRO) token, 24 saatlik bir süre için etkileyici kazanımlar gördü. Kripto para birimi, temelde yakın zamandaki olumlu haberlerden dolayı yüzde 130’un üzerinde bir artış gösterdi.

Crypto.com Chain (CRO) haftalık fiyat grafiği
Crypto.com Chain (CRO) haftalık fiyat grafiği

Günün en çok kazandıran altcoini CRO, iki borsada listelendi

Crypto.com Chain (CRO), kripto işlemlerini işlemesi için yeni bir ödeme platformuyla kripto kullanımını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Yaklaşık 400.000 kullanıcı için ödeme servisi önümüzdeki hafta başlayacak.

Yakında Crypto.com Chain ödemeleri için SDK’nın tam olarak başlatılması, bu son fiyat aktivitesinde muhtemelen kilit bir faktördür. Ayrıca son zamanlarda Bittrex’te ve Endonezya’nın önde gelen kripto borsa platformu olan Indodax’ta listelendi.

Günün en çok kazandıran 10 altcoini
Günün en çok kazandıran 10 altcoini

Chepicap

Bu, CRO’nun 24 saatte yüzde 100’den fazla kazanım gördüğü bir haftada ikinci sefer oluyor. Toplam piyasa değeri şu an 178.9 milyon dolardır ve bu da onu 34. en büyük kripto projesi yapıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin