Popüler altcoin durmak bilmiyor ve genişlemeye devam ediyor
Popüler altcoin durmak bilmiyor ve genişlemeye devam ediyor

Pozitif ayrışan altcoinlerde bugün: Dogecoin (DOGE), Holo (HOT) ve Dash

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalar hala çok depresif iken Dash ve Dogecoin’in (DOGE) düşüşe meydan okuduğunu görüyoruz. Bu hafta kripto piyasasında görülen büyük çaplı satış sonrası hala toparlanma belirtileri görülmüyor. Ve pazarın genel olarak hala düşüş olduğunu gözlemliyoruz.

Son birkaç günde az miktarda görülen toparlanma hareketleri yeterli olmadı ve  piyasalar, yıllık olarak en düşük seviyesine yakın olan 200 milyar dolara kadar yaklaştı. Bitcoin, 6.400 dolarda destek buldu ve hafif bir artışla 6,500 dolara kadar yükseldi. Ancak son 24 saat içinde sabit kaldığını görüyoruz. BTC için bir sonraki büyük direnç seviyesi 6.600 dolar olarak tahmin ediliyor. Ethereum ise öğleden sonraki hareketlerinde de düşmeye devam ediyor. Ve Sabah haberlerinde de bahsettiğimiz gibi  yılın en düşük seviyelerinde seyrediyor.

Altcoinlerin çoğu ise sabah saatlerinde düşüşte iken öğleden sonra düşük miktarlarda da olsa pozitif bölgeye geçenlerin sayısında bir artış gözlemliyoruz. İlk on kripto para yeşil görünüme geçerken, diğerlerinden negatif ayrışan Ether ise hala negatif değerde duruyor.

Dogecoin (DOGE) piyasa düşüşüne direniyor

En üst yirmi coin arasında ise Dash ve Dogecoin’in pozitif ayrıştığını görüyoruz. Dash, an itibarıyla 196 dolardan işlem görürken günlük kazanım yüzde 11 seviyesinde bulunuyor. Tüm hafta boyunca çoğunlukla iyi bir performans gösteren Dogecoin ise son 24 saatte yüzde 10 oranında artış ile 0,005719 dolardan işlem görüyor. DOGE, son 30 günde yüzde 120 oranında muazzam bir artış gösterdi ve bu haftanın piyasa çöküşünden etkilenmeyen birkaç altcoinden biri olarak dikkat çekiyor.

Holo (HOT) açık ara ilerliyor

İlk 100 kripto paraya göz attığımızda ise  Holo’nun yüzde 33’lük bir tırmanışla öne çıktığını görüyoruz. Ve sabah işlemlerine göre kazanımların öğleden sonraki işlemlerde arttığını görüyoruz. DOGE ve Dash’in ilk 100’de de Holo’dan sonra en çok kazandıran kripto para olduğunu söyleyebiliriz.

Toplam kripto piyasası kapitalizasyonundan bahsedecek olursak, 14 Ağustos’taki düşük seviyesi olan 189 milyar dolara yakın bir seviyeden sabah düşme eğilimi ile203 milyar dolar iken yazımız yayına hazırlanırken 205 milyar dolara kadar çıktığını gördük. Genel durumda dikkat çeken başka bir gösterge ise Bitcoin’in piyasa hâkimiyeti. Buna göre Bitcoin kripto piyasalarının yüzde 54,8’ine  hakim olarak  Aralık ortasından bu yana en yüksek seviyelerinde geziniyor.

newsbtc

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin