kripto para
Kripto para yatırımcılarının gözü bu altcoin’lerde - Kripto Para Haber

Günün Altcoini: 0x (ZRX) Coinbase söylentileriyle mi yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma günü yılın en düşük seviyesinden başlayan yükselme sonrası, kripto piyasaları hafta sonunu nispeten sakin geçirdi. Toplam piyasa sermayesi 250 milyar doların üzerinde kaldı. Ancak fiyatı daha yukarı taşıyacak bir ivme bulunamadı. İyi haber olarak ise, bu yükselişin yeni dipler görülmesini engellemesi olarak görebiliriz. bu yükseliş esnasında fark yaratan altcoinler arasında ise 0x (ZRX) bulunuyordu. ZRX performansı ile piyasanın üzerinde bir kazanım elde etti.

Kripto piyasası hafta sonunu sakin geçirdi

Bitcoin, 6,400 dolarlık kritik direnç seviyesini kırmayı başaramadı. Ve son 24 saatte hiçbir kazanç ya da kayıp göstermeyerek marjinal olarak 6,340 dolara geriledi. Ayrıca Ethereum teknik analizine göre konsolidasyon üçgenini oluşturan 450 dolarlık seviyesinde seyrettiğini görüyoruz. Altcoinlere baktığımızda Asya işlem saatlerinde bazı iyi kazançlar elde eden coinlere rastlıyoruz. Bunlar arasında Cardano, Iota, Neo, Nem, 0x ve Verge bulunuyor.

Zero-ex, Nem, Neo ve Verge iyi kazandırdı

Coinmarketcap verilerine göre ADA, IOTA, NEO ve NEM yazımız yayına hazırlanırken en azı yüzde 5’in üzerinde olmak üzere en iyi performans gösteren altcoinler oldu. Bunların dördü de geçen ay boyunca en ağır yükselişleri gösterdi. Ve diğer dijital coinlerin çoğundan daha az düştü. Bu altcoinlerin genel düşüş esnasında gösterdikleri kararlı duruşun, piyasanın yükselmesi ile birlikte ilk hareket edecek olan coinler olacağının bir göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.

Listenin daha düşük sıralarında bulunan token olan 0x’in ise büyük hareketler yaptığına şahit olduk. Zero-ex dün gösterdiği yüzde 20’lik artışla fiyatını 0,76 dolardan 0,91 dolara yükseltti. 0x Şu an ise 0,87 dolardan işlem görüyor. Bu merkezsiz borsa protokolü de düşüş piyasasında oldukça değer kaybetmişti fakat şu an piyasanın üstünde performans göstererek hızlı bir şekilde iyileşme gösterdi. 0x, geçtiğimiz hafta yüzde 38’in üzerinde bir yükseliş ile 0.66 dolardan yükselmeye başladı. Geçtiğimiz ay ise yüzde 30 düşüş göstererek 1.28 dolardan geriye geldiğini söyleyebiliriz. 0x aynı zamanda BTC karşısında, günlük yüzde 19,5 artışla 14240 satoshi’e yükseldi ve token, hafta boyunca, Bitcoin’e karşı yüzde 32 oranında yükselerek,  10800 satoshi’ye çıktı.

0x

0x (ZRX) Coinbase’de listelenecek mi?

Sonunda, merkezsiz borsalar veya DEX’ler, kripto piyasasına yön verebilir ve 0x gibi zincirler, çapraz zincir borsasını kolaylaştırmak için kullanılabilir. Bir doların altında işlem gören ZRX sahip olduğu potansiyele göre iyi bir alım fırsatı da sunuyor gibi gözüküyor. Ayrıca bu altcoin’in Coinbase’de listeleneceğine dair söylentilerinde bulunması, her an 0x üzerinde bir “pump” hareketi olmasına da neden olabilir.

ZRX ticaretinin toplam hacminin yüzde 42’si ise Binance üzerinde bulunuyor. Ayrıca ZRX, Bithumb ve OKEx’de de popüler şekilde kullanılıyor. 0x’in toplam ticaret hacmine baktığımızda ise son 24 saate 21 milyondan 17 milyon dolara düştüğünü görüyoruz. Ancak iyi sinyaller alınması, altcoin’in yeniden tırmanmasına neden oluyor. Şu an kendisine 27. Sırada yer bulan ZRX, 480 milyon dolar toplam piyasa sermayesine sahip.

Toplam kripto para piyasası kapitalizasyonu son 24 saatte 255 milyar dolar seviyesinde kaldı. Piyasa işlem hacmi ise şu anda 14 milyar dolar civarında bulunuyor. Piyasalar, geçen pazartesi gününe göre ise daha yüksek sermaye ile ilerliyor. Ancak hala ay ortalamasının altında bulunuyor. ZRX’in yanı sıra, Verge de, Populous ve Status altcoinleri gibi bugün yüzde 10 oranında iyi bir kazanç elde etti.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin