Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatı ne olacak?
Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatı ne olacak?

Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatı ne olacak? İşte duygu analizine göre sonuçlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Haziran’da Bitcoin, 5.800 dolardan 6.400 dolara yükseldikten sonra fiyatlar çok değişmedi. Geçtiğimiz 24 saat içinde Bitcoin’in en düşük seviyesi 6.320 dolar ve zirve seviyesi ise 6.430 dolardı. Peki mevcut piyasa koşulları altında Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatı ne olacak? İşte duygu analizine göre sonuçlar…

Son iki gün içinde Bitcoin'in istikrarı
Son iki gün içinde Bitcoin’in istikrarı

Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatı ne olacak?

Mevcut düşüş piyasasını analiz eden grafik analistlerine göre, BBs (Bollinger Bands) gibi göstergeler büyük bir fiyat hareketinin var olduğunu ve çok yakında gerçekleşebileceğini gösteriyor. Duygu analizi, gazeteciler, yatırımcılar, geliştiriciler, şüpheciler ve fanatikler de dahil olmak üzere, hayatın çeşitli kesimlerinde yer alan insanların duygularının birleştirilmesi ve özetlenmesinden oluşan bir bölüm. İşte duygu analizine göre Bitcoin, Ripple ve TRON fiyatına yönelik tahminler…

Bitcoin (BTC) fiyatı ne olacak?

Yazım sırasında Bitcoin, 6.345 dolardan 6.280 dolara inen küçük bir düşüş baskısı belirtisi göstermeye başladı. Bitcoin’in fiyatının piyasa koşullarını etkilemeyeceğini iddia eden birçok uzmana rağmen, mevcut piyasa durumu Bitcoin fiyatının hala piyasayı etkilediğini gösteriyor. Bitcoin’in piyasadaki hakimiyeti, son düşüşünden bu yana %42’nin üzerine çıktı.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Sonuç olarak yatırımcıların %58’i kısa vadeli fiyat hareketinin 5.700 dolara geri çekilmesi ile birlikte düşeceğini belirtiyor. Yatırımcıların %42’si ise önümüzdeki haftalarda, Bitcoin’in özellikle Asya piyasalarından gelmesi beklenen olumlu haberlerle yükseliş eğilimine gireceğini düşünüyor.

Ripple (XRP) fiyatı ne olacak?

Ripple yazım sırasında, %0,4 oranında düşüşle 0,45 dolardan işlem görüyor ve 18 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bugünkü ticaret hacmi, Haziran ayının ilk yarısında, Selfkey’in bugün XRP’den daha büyük bir işlem hacmine şahit olmasına rağmen, oldukça düşük.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

Sonuç olarak yatırımcıların %73’ü, XRP’nin sessiz olduğunu ve momentumun geliştiğini düşünüyor. Temmuz ayında XRP’nin potansiyel olarak yükselebileceğine inanıyorlar. Yatırımcıların %27’si ise XRP’nin sadece Bitcoin’in bir takipçisi olduğunu ve Bitcoin’in fiyatıyla artabileceğini düşünüyor.

TRON (TRX) fiyatı ne olacak?

MainNet lansmanından sonra, TRON’un Süper Temsilci seçimleri, Pornhub vb. ortaklık duyuruları gibi birden fazla duyurusu oldu. TRX yazım sırasında, bir önceki güne göre %2’lik bir düşüşle 0.037 dolar seviyesinde işlem görüyor. TRX şu anda 2,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

Sonuç olarak yatırımcıların %66’sı TRX’in bir sonraki büyük boğa koşusunun gerçekleşmesini bekliyor. Birçok yatırımcı TRX’i %200’den fazla artış gösteren Docademic veya Selfkey tokenleri ile karşılaştırdı. Yatırımcıların %34’ü ise TRX’in çok yakında unutulacak bir proje olabileceğini düşünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin