Coinbase, dünyanın sekizinci en büyük borsasını 29 Haziran’da kapatacak
Coinbase, dünyanın sekizinci en büyük borsasını 29 Haziran’da kapatacak

Coinbase, dünyanın sekizinci en büyük borsasını kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çarşamba günü yaptığı açıklamada Coinbase, dünyanın sekizinci en büyük borsası olan GDAX’ı kripto para yatırımcılarına hizmet verecek yeni Coinbase Pro’yu piyasaya sürmek için kapatmayı planladığını duyurdu. Ayrıca Coinbase, kripto para borsası platformu Paradex’i satın aldığını da duyurdu.

Coinbase Pro, ticaret deneyimini daha kolay hale getirmeyi hedefliyor

Yeni platform Coinbase’ye göre, ticaret deneyimini daha kolay ve daha sezgisel hale getirmeyi hedefliyor. Diğer özellikler arasında geçmiş verilere kolay erişim ve konsolide portföy görünümü sağlayan yeni bir grafik sistemi bulunmakta. Basitçe ticari varlıkların ötesinde, Coinbase Pro, aşağıdakilere dayanarak, piyasaya sürülen yatırımcılara bir dizi yeni özellik sunmayı amaçlamakta:

Vizyonumuz, müşterilere kriptodan ayrı olarak durağanlık ve protokol oylama gibi hizmetlere katılma olanağı sağlamaktır. Merkezi olmayan ekosistem ilerledikçe, müşterilerin dijital varlıklar ile yeni ve benzersiz şekillerde etkileşimde bulunmaları için daha fazla fırsat olacağını umuyoruz.

Coinbase, dünyanın sekizinci en büyük borsasını 29 Haziran’da kapatacak

Coinbase ile GDAX yine bir süre birlikte aktif olmayı sürdürecek. Yeni platform, tüm GDAX işlevlerini muhafaza edecekken, mevcut GDAX ise 29 Haziran’da kapatılacak. Müşterilerin dijital varlıkları kullanmasına izin vermek için bu çabanın bir parçası olarak, Coinbase Pro, önümüzdeki birkaç hafta içinde Paradex desteğini entegre edecek ve kullanıcıların “cüzdanlarından yüzlerce token ile doğrudan ticaret yapmalarına” olanak sağlayacak.

Coinbase, teknoloji üzerinde bazı geliştirmeler yapmayı ve Paradex‘in hizmetlerini ABD dışındaki müşterilere de sunmayı planlamakta. Ayrıca Coinbase, Paradex üzerinden yüzlerce tokenin ticaretini de gerçekleştirmeyi planlıyor. 10 çalışanı olan Paradex, merkezi olmayan bir borsa olarak kabul edilir. Çünkü kullanıcı adına tokenleri korumaz, ancak dijital cüzdanlar aracılığıyla bunların işlenmesine izin verir.

Coinbase platforma ERC-20 tokenleri için destek ekleyecek mi?

Paradex, kullanıcıların cüzdanlarında tutulan ERC-20 tokenlerinin işlemesine izin verirken, Coinbase’in bu tür tokenler için doğrudan alım veya ticaret desteği ekleyip edemeyeceği belirsizliğini koruyor. Mart ayında şirket, ERC-20 teknik standardı için destek eklediğini duyurdu, ancak belirli bir ürünü zamanında ortaya koymadı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin