monero 9 temmuz
Günün altcoini: Monero 9 Temmuz fiyat analizi

Günün altcoini: Monero 9 Temmuz fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero 9 Temmuz fiyat hareketlerine dair önemli olabilecek detayları aşağıda bulabilirsiniz

  • Monero, bulunduğu kanalın destek seviyesinden yukarı hareket etmesi ile momentum kazandı. Ve kanalın orta seviyesini test ediyor
  • Destek seviyesinden başlayan son düzeltme hareketi ayrıca fib 38,2 seviyesine denk geldiğini görüyoruz
  • Yakalanacak olan daha güçlü momentum, fiyatı kanal çizgisinin üzerine taşıyabilir.
  • Monero yakaladığı pozitif hava ile yükselişine devam ediyor ve belirlenen Fibonacci seviyelerini Monero için hedef noktalar olarak takip edilmelidir.

Monero 9 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

Teknik göstergelere baktığımızda ise, ilk olarak trendin ana yönü tespiti için referans aldığımıza 100 ve 200 basit hareket ortalamaları kontrol ediyoruz. Buna göre 100 SMA’nın 200 SMA’yı aşağıya doğru kırdığı görülüyor. Bu yükseliş momentumunun azaldığını işaret eden bir durum. Fakat fiyat hala hareketli ortalamaların üzerinde seyrediyor. Buna göre biraz daha yukarı yönlü momentum kaldığı düşünülebilir. Göstergeler ise geri çekilme durumunda dinamik destek görevi görecektir.

RSI yönünü aşağı çevirerek, satış baskının artışına işaret ediyor. Aynı şekilde stokastik fiyat hareketlerinin satıcıların lehine çalışmaya başladığını gösteriyor. Bu durum aşırı satım bölgesine ulaşıp oradan geri dönene kadar devam edebilir.

Olası bir alıcı sayısındaki artış Monero’yu fib 50 seviyesi olarak 145,25 dolara taşıyabilir. Bu seviye yakalanabilirse bir sonraki hedef fib 61,8 olan 150 dolar psikolojik direncidir. Kanalın üst noktası ise fib 78,6 noktasına denk gelen 155 dolar olarak görünüyor. Momentumun güçlenmesi ise Fibonacci seviyelerinin son noktasına denk gelen 161,56 dolara kadar ulaşmasını sağlayabilir.

Monero (XMR) için güncel piyasa gelişmeleri

Kripto piyasasının ruh haline baktığımızda şu an yılın birinci çeyreği sonlarında birçok altcoinde görülen dip seviyeler sonrası daha olumlu bir havada olunduğunu görüyoruz. Geçen haftanın pozitif hareketleri daha çok yatırımcıyı piyasaya çekmeye yardımcı oldu.

Tabi ki durumun devam etmesi piyasanın olası negatif sayılabilecek kısıtlamalar ve hack olaylarından bağımsız hareket etmesine bağlıdır. Öte yandan ABD tüfe rakamları her ne kadar Monero üzerinde önemli bir etkiye sahip olmasa da kripto piyasasındaki sermaye miktarını dolaylı yoldan etkileme özelliğine sahip olmasından dolayı yakında takip edilmesinde fayda vardır.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin