bitcoin 9 temmuz
BTC yükselen üçgen formasyonunda

Bitcoin 9 Temmuz fiyat görünümü: BTC yükselen üçgen formasyonunda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 9 Temmuz fiyat görünümüne dair detayları aşağıda şu şekilde listeledik:

  • Bitcoin fiyatı, 6785 dolar seviyelerine ulaşarak yükselen bir üçgen formasyonu oluşturdu
  • Fiyat şu an formasyonunun direncini test ediyor.
  • Teknik göstergeler, şimdilik tepe noktasındaki direncin kuvvetli olacağını gösteriyor
  • Bitcoin fiyatı yükselen üçgenin tepe noktasını test ederken, teknik göstergelerden gelecek olan sinyaller dikkatle takip edilmeli.

Bitcoin 9 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

100 SMA hala 200 SMA’nın altında bulunuyor. Bu durum ise fiyatın aşağı yönlü trend görünümünü koruduğunu gösteriyor. Böyle bir durumda Bitcoin’in yükselişe geçmeden önce oluşan üçgenin destek noktalarını yeniden test edebilme ihtimalinden bahsedebiliriz.

Bunun yanında Bitcoin fiyatının hareketli ortalamaların üzerinde seyretmesi yükseliş baskının arttığına bir işarettir. Hareketli ortalamaların aralığının daralması ise satış baskının yavaşladığını işaret eder. Eğer oluşan üçgen yukarıdan kırılırsa, bu 1000 dolarlık bir yükselişe yâda üçgen boyu kadar bir artışa neden olabilir.

RSI göstergesine baktığımızda satış baskının geri dönebileceğine işaret ederek, daha düşük seviyelere doğru çekildiğini görüyoruz. Eğer böyle bir baskı geri dönerse, Bitcoin fiyatı kısa dönemde 100 SMA dinamik destek noktasını test edebilir. Stokastik gösterge ise aşırı alım seviyesine ulaşmadan geri dönmüş durumda. Bu da RSI ile aynı şekilde sinyal vererek satışların artma olasılığını yükseltiyor.

Bitcoin ile ilgili piyasa gelişmeleri

Bitcoin, geçtiğimiz hafta oldukça iyi bir performans sergiledi. Ve bu da kripto sektörüne olumlu bir hava olarak yansıdı. Ancak bu hafta bu olumlu havanın devam etmesi, Bitcoin ile ilgili gelecek haberlere bağlıdır.

Bu arada Dolar ile ilgili ABD CPI raporundan ve süregelen ticaret savaşlarından bir ipucu alınabilir. Hisse senedi piyasalarında görülen olumlu performans ise, Bitcoin için olumsuzluk oluşturabilir. Zira bu performansın devam etmesi traderların, geleneksel piyasalara dönmesine neden olup, Bitcoin fiyatında düşüşlere neden olabilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin