holo
Günün altcoini Holo yine dikkatleri üzerine topluyor!

Günün altcoini Holo yine dikkatleri üzerine topluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Eylül Pazartesi gününe, ciddi düşüşler ile başlaya kripto piyasası sürpriz bir atak yapan Holo’nun (HOT) ani yükselişine şahit oluyor. Bu ani dalgalanma, ilk elli kripto paranın çoğunun grafiklerde kırmızı olarak durmasıyla daha da belirginleşti. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto paraların bile düşen piyasadan etkilendiği görülüyor.

Yazımız yayına hazırlanırken, Holo’nun yüzde 45’e yakın artış ile oranında yükseldi ve 0,001321 dolar seviyesinde işlem gördüğüne şahit olduk. Kripto paranın, son 24 saatlik zaman diliminde 176.035.558 dolarlık bir piyasa değeri ile 40 milyon dolara yakın bir işlem hacmi bulunuyor.

Holo's graph | Source: CoinMarketCap

Diğer yandan, yazım esnasında, Bitcoin’in yüzde 0,30 oranında az da olsa bir değer kaybı ile ilerlediği görülüyor. BTC 7.234 dolardan işlem görürken 124.781 milyar dolarlık bir piyasa sermayesi bulunuyor. Son 24 saatlik dilimde piyasa hacmi 3.832 milyar dolar olan kripto, pazar payları bakımından yine de rakiplerinin hemen önünde yer alıyor.

Bitcoin’in rakibi Ethereum, en iyi beş kripto para içinde en çok değer kaybı yaşayan coin olarak yüzde 1.77 oranında düşüşe sahip. 3 Eylül öğleden sonraki hareketlerde Ethereum’un 29.296 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 288 dolar seviyesinde işlem gördüğünü söyleyebiliriz.

Kripto yatırımcıları Holo (HOT) coinin ani yükselişi konusunda şaşkın

Holo’nun ani yükselişi, ise birçok kripto para yatırımcısı tarafından şaşkınlıkla takip edilirken, insanlar Twitter’da Holo’nun bu sıçramasının nedenlerini sorguladılar.

Holo ekibi, Holochain’i şu şekilde tanımlıyor

Holo, tamamen işlevli merkezsiz uygulamalar ile kripto para kullanıcılarına hizmet veren merkezi olmayan bir hosting platformu olarak biliniyor. HOT token, dağıtılmış uygulamalar için bir çerçeve olarak oluşturulan Holochain ağının bir parçası. Organizasyon, temel işlevleri olarak üç ana değeri koruduklarını belirtiyor. Ve bu değerler şöyle belirtiliyor:

  • Engeller ve uyumlu doğrulama olmayan merkezsiz yapı
  • Merkezi sunucular, defterler ve aracılar olmayan ağ
  • Bireylere veri, erişim ve depolama paylaşma konusunda yetki verme hizmeti

Holochain’in internet sitesinde ise şu ifadeler yer veriliyor:

Holochain, doğrudan kendi mimarisine ve protokollerine bağlı olarak kullanıcı özerkliğine sahip dağıtılmış bir web hizmeti sunar. Veriler, yaşadığımız ve paylaştığımız deneyimleri hatırlamakla ilgilidir. Bu verilerin depolanmasını ve işlenmesini dağıtmak, nasıl koordine edeceğimizi ve etkileşimde bulunduğumuzu değiştirebilir. Kullanıcı kontrolü altında dijital entegrasyon ile Holochain, online hayatlarımızı seçimlerimiz ve bilgilerimiz ile özerkleştirerek şirket kontrolünden çıkarıyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin