EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

5 Kasım Bitcoin, Ethereum, Ripple, BNB, Stellar analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gün sona ererken Bitcoin ve öne çıkan altcoin’lerdeki son durum, günlük analizimizde.

Bitcoin

Günlük grafikte Bitcoin fiyatı, 9100 dolar civarında bulunan 200MA desteğinde stabilize oldu. Ancak fiyat kırılgan bir görüntü sergiliyor ve 8600 dolara kadar düşebilir. Bu aralıktaki direnç 9600 dolar civarında ve istikrarlı görünüyor.

Ethereum

ABD doları karşısında ETH, 190 dolarlık direncini kıramadı ve fiyat 50MA civarında desteklendi. Destek 177 dolar civarında ve trend çizgisi aşıldı. 200MA’deki güçlü direnç henüz test edilmedi.

Bitcoin’e karşı 0,2 BTC’yi kırma girişiminde bulunan ETH fiyatının bu aralıktaki desteği yaklaşık 0,019BTC. Öte yandan, fiyat, öncekinden daha yukarıdaki bir seviyeye yükseliyor ve bu durum yükseliş eğiliminin bir işareti.

Ripple

Dolara karşı düşüş eğilimi kısaydı ve son olarak 28 sent civarında destek sağlandı. Bu aralıktaki direnç yaklaşık 31 sent. Trenddeki değişim çok fazla bir şey ifade etmiyor ancak sağlıklı bir düzeltme gibi görünüyor.

Bitcoin’e karşı fiyat 3000SAT civarında destekleniyor, biraz kırılgan ancak şimdilik geçerli. Bu aralıktaki direnç 3300SAT’ta.

BNB

USD karşısında, fiyat 20 dolara yükseldi. Bu aralıktaki destek, kripto para biriminin ağustostaki eğilimini değiştirip 26 dolardan düzelttikten sonra yaklaşık 19 dolar.

Bitcoin’e karşı 0,0019 BTC’de bir düzeltme gördük ancak işlem hacmindeki düşüşe rağmen, trader’lara baskı uygulanmadı. Fiyat düzeltildi ve 0,0023 BTC’de direnç gördü. 0,002 BTC’deki destek biraz kırılgan görüntü sergiliyor.

Stellar

USD karşısında, 9 sente karşı direnci kırmak için ikisi de başarısız olan iki girişim gördük. Başka bir deyişle, eğer bu direnç bozulursa işler ilginç olabilir. Bu serideki destek 8 sent civarında ve henüz test edilmedi. En son bu direnci kırma girişimi gördüğümüzde, fiyat 5 sente geriledi. Bu hesaba katılmalı.

BTC’ye karşı, Stellar düşüş yaşadı ancak eylül ayından bu yana XLM, 900SAT’ı kırmak üzere yönünü değiştirdi. Bu denemeler başarısız oldu ve fiyat şu anda 700 SAT civarında destekleniyor.

cryptopotato


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin