Güney koreli telefon şirketi KT Corporation, kendi Blockchain ağını başlattı
Güney koreli telefon şirketi KT Corporation, kendi Blockchain ağını başlattı

Güney koreli telefon şirketi kendi Blockchain ağını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çığır açan Blockchain teknolojisinin giderek yaygınlaştığı Asya kıtasında, Güneydoğu Asya bölgesindeki en büyük telefon şirketi KT Corporation, Blockchain destekli ticari ağının piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Şirket, ağını tamamlamak ve aynı zamanda daha ​​güvenli ve şeffaf hale getirmek için mevcut ulusal ağının üstünde bir Blockchain ağı oluşturdu.

KT Corporation’ın Blockchain sorumlusu açıklamalarda bulundu

KT Corporation’ın Blockchain sorumlusu Seo Young-il, telekom devlerinin, Blockchain teknolojisini benimsenmesi konusundaki düşüncelerini yineledi. Üst düzey yönetici teknolojinin, güvenli ve verimli veri yönetimi için telekomünikasyon alanında kullanılabileceğini vurguladı.

Seo Young-il devam etti:

Blockchain uygulamasının amacı, mevcut ağı daha güvenli ve güvenilir hale getirmektir.

Asyalı mobil telefon devi yeni ağın, bireylerin ve kurumsal müşterilerin dijital varlıklarını artık daha ​​az bilgisayar korsanlığı riski ile depolayıp aktarabileceğini vurguluyor.

3TPS kapasiteli Ethercoins Blockchain ve 15 TPS ile Ethereum’un akıllı Blockchaini’nin aksine, KT’nin yeni ağı saniyede 2.500 işlem yapabilecek.

Şirket ağını, diğer Blockchain tabanlı dolaşım servisleriyle ve Japonya’daki en büyük ağ sağlayıcısı NTT Docomo gibi uluslararası mobil taşıyıcılarla genişletmeyi planlıyor.

Blockchain teknolojisinin benimsenmesi, şirkete gerçek zamanlı olarak faturaları hesaplamada yardımcı olurken, mobil kullanıcılar açısından ağın hızını önemli ölçüde artırmaktadır.

KT Corporation nedir?

KT Corporation, Güney Kore’nin ilk telefon şirketi ve Asya’da çokça takip edilen bir şirket.

Şirket hali hazırda, yerel sabit hat ve geniş bant internet pazarına hakim olup ülkenin sabit hat abonelerinin yaklaşık %90’ına ve yüksek hızlı internet kullanıcılarının %45’ine hizmet veriyor.

KT Corporation ayrıca, dijital televizyon, kredi kartı, eğlence, emlak, spor ve yazılım geliştirme konusunda kendine özgü bir ilgi alanına sahip.

Temmuz ayının başlarında Güney Kore hükümeti, kripto para birimini ve yeni sanayi standartlarını içeren Blockchain endüstrisini meşrulaştırdı. Yeni sistem, artık ülkedeki Blockchain ile ilgili işletmelerin işleyişinin temelini oluşturacak.

Blockchain teknolojisi ve dijital para birimleri sürekli olarak yaygınlaşıyor ve yaşamak isteyen şirketler buna ayak uydurmak zorunda kalacaklar.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin