XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?
XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

B2B havale sistemi TransferTo, Blockchain çözümleri için Stellar Vakfı ile anlaşma imzaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok uluslu bir B2B havale sistemi olan TransferTo, yeni müşteriler çekmek için maliyeti düşürecek adımlar atıyor. Blockchain ödeme transfer çözümleri için XLM kripto para biriminin geliştiricisi Stellar Vakfı ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşma ABD, Çin, Avustralya, Hindistan ve Latin Amerika’nın çoğu dahil olmak üzere 70 ülkeyi kapsayacak.

Anlaşma uyarınca, ödeme sağlayıcısı Stellar, Blockchain tabanlı sistemini daha sorunsuz ve verimli sınır ötesi hizmetler için TransferTo’ya entegre edecek. Bir dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) olarak geliştirilen ve kripto paraları destekleyen Blockchain, maliyetleri düşürmek, daha hızlı aktarım yapmak ve tüm etkinlikleri izleyerek daha fazla şeffaflık sağlamak için çeşitli olanaklar sağlıyor.

TransferTo Müşteri Direktörü ik-Boon Tan açıklamalarda bulundu

Stellar ile ortaklık yaparak hedefimiz Blockchain teknolojisini denemek ve ortaklarımıza daha iyi hizmet vermek. Bu sayede maliyetleri azaltmak için sınır ötesi ödeme hizmetimizi ölçeklendirmiş olacağız. Bu anlaşma, hem evden para gönderen göçmen çalışanlara hem de onların ailelerine daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir adım.

TransferTo bankalar, finans kurumları, sivil toplum kuruluşları (EGO) ve e-ticaret tüccarlarının yanı sıra cüzdanlar ve mobil ödeme şirketleri de dahil olmak üzere çeşitli para sağlayıcılarını birbirine bağlayan bir B2B mobil sistemi sunuyor. TransferTo’nun haritasına göre, şirket şu anda Latin Amerika, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Hindistan, Avustralya ve Batı ve Orta Afrika eyaletlerinin neredeyse tamamı dahil olmak üzere daha 70 ülkede faaliyet gösteriyor.

Stellar Geliştirme Vakfı müşterileri de TransferTo ağına erişebilecekler

TransferTo’dan açıklama yapıldı:

İşbirliği kapsamında hem Stellar hem de TransferTo’nun finans kurumları ve ortakları, birleşik ağ kapsamından faydalanacak ve daha verimli bir şekilde para gönderip ve alabilmek için yeni teknolojilerden yararlanabilecekler.

Stellar, şirketlere Blockchain tabanlı hizmetler sunarak transfer ve ödeme şirketlerini hedef alan bir kripto para birimi projesidir. Jed McCaleb ve Joyce Kim tarafından Temmuz 2014’de San Francisco’da kurulan Stellar, sanal bir para birimine sahip: XLM, piyasa değeri açısından en büyük kripto para birimleri arasında yer alıyor.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin