Güney Kore'de ICO yasaklamasına rağmen kripto faaliyetleri devam ediyor
Güney Kore'de ICO yasaklamasına rağmen kripto faaliyetleri devam ediyor

Güney Kore hükümetinin ICO yasaklamalarına rağmen kripto faaliyetleri devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’de ICO yasaklaması devam etmesine rağmen yatırımcılar, Mali Hizmetler Komisyonunun yakın gözetimi altında ve mevcut yasaların sınırları içinde geçici olarak faaliyet gösteriyor.

Güney Kore, geçtiğimiz yıl eylül ayındaki tüm para arzlarını yasakladı ve kripto para birimlerine karşı küresel düzenlemeler dalgasına katıldı.

Güney Kore’de ICO yasaklamaları kalkıyor mu?

Yonhap News’e göre, önümüzdeki Kasım ayında, Güney Koreli yasa koyucular, ICO’lar’ın geleceğine karar verecekler. En üst düzey mali düzenleyici olan Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) başkanı Choi Jong-Ku’yu konuyla ilgili açıklama yaptı:

Birçok kişi, hükümete ICO’lara izin vermesini gerektiğini söylese de bu tür bir hamle ile ilgili ciddi belirsizlikler var.

Choi ayrıca, Blockchain endüstrisini tanıtmaktan mutlu olduğunu ancak kripto para birimi borsası ve ticaret yaptıkları tokenler için katı kurallar uygulamaya devam edeceklerini açıkladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin