Yeşil enerji için Blockchain tabanlı OracleChain (OCT) teknolojisi kullanılacak
Yeşil enerji için Blockchain tabanlı OracleChain (OCT) teknolojisi kullanılacak

Güney Kore yeşil enerji için Blockchain teknolojisini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teksas merkezli bir yeşil enerji girişimi olan Swytch, bir basın açıklaması yaparak, güç ve yenilenebilir enerji kaynaklarını desteklemek amacıyla Güney Kore’nin Chuncheon kentiyle ortaklaşa çalıştıklarını duyurdu. Chuncheon kenti, yeşil enerji için Blockchain teknolojisi ile yeniden dizayn edilecek.

Yeşil enerji için Blockchain tabanlı OracleChain (OCT) teknolojisi kullanılacak

Ayrıca Swytch, yeşil enerji girişimlerinin katkısını değerlendiren ve fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmaya yönelik olumlu çalışmaları ödüllendirmek istiyor. Bunun için OracleChain (OCT) teknolojisinden faydalanarak OCT tokenlerini kullanacak.

Swytch’i en popüler yapan yenilik, karbon salınımlarının gerçek azaltımını doğrulamak ve takip etmek için yapay zeka ve makine öğrenimini kullanması. Bu teknolojiyi uygulayabilmek için yeşil enerji alanlarında gelişerek, yeniliği teşvik ediyor. Bu sayede kazanımlar kripto teknolojisine entegre edilebiliyor. Chuncheon, Swytch ile fosil yakıtlara olan bağımlılıklarını azaltma arzusunda bir araya gelen Güney Koreli şehirlerin en yenisi. Ayrıca Swytch, Avrupa, Karayipler ve Asya’daki diğer ülkelerle de anlaşmalar yapıyor.

OracleChain (OCT) fiyat grafiği
OracleChain (OCT) fiyat grafiği

OracleChain (OCT) fiyatında son durum nedir?

OracleChain (OCT) yazım sırasında %5,14 oranında artışla 0,23 dolardan işlem görüyor. OracleChain şu anda, 6,9 milyon dolarlık piyasa değeriyle 425. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin