ICON (ICX) belediye hizmetlerini kolaylaştıracak
ICON (ICX) belediye hizmetlerini kolaylaştıracak

Güney Kore ICON (ICX) Blockchain’ini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICX), Seul Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen “Seul Blockchain Demonstration Project” için Seul’un standart Blockchain platformunun bir işletmecisi olarak seçildiğini duyurdu.

ICON (ICX) belediye hizmetlerini kolaylaştıracak

Bu proje, geçtiğimiz yıl Seul Büyükşehir Hükümeti’nin, Bina Blokajı Temelli Belediye İnovasyonuna Yönelik Bilgi Stratejisi Planlaması’nın (ISP) bir takip projesi. Seul merkezli bir Blockchain teknolojisini doğrulamak ve inşa etmek için bir başlangıç ​​noktası olarak büyük önem taşıyor.. Bu, gelecekte Seul yönetim hizmetlerinin tüm yönlerine uzanacak.

ICONLOOP’un kendi geliştirdiği Blockchain motoru, Seul Blockchain Standard Platformu’na, ikinci el araba alım satım sistemine ve önümüzdeki altı ay boyunca mobil oylama sistemine uygulanacak. Ayrıca vatandaşların kimlik kartı, kilometre entegrasyonu, taşeron ödemesi ve diğerleri gibi yaşamlarıyla yakından ilişkili hizmetler için doğrulama yapılacak.

ICON (ICX) Güney Kore’de yaygınlaşıyor

ICONLOOP CEO’su ve ICON Vakfı’nın meclis üyesi JH Kim şu açıklamayı yaptı:

Seul Blockchain Gösteri Projesi’nin gelecekte Seul’un Blockchain platformu ve S-Coin (Seul Coin) için bir köprü görevi görmesi bekleniyor.

Seul’un Blockchain platformuna ICONLOOP’un Blockchain teknolojisini uygulanarak, Seul ekonomisinin canlandırmasının yanı sıra şeffaf ve verimli bir yönetim hizmeti amaçlanıyor.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin