coinsquare
Kanada’nın en büyük borsası Coinsquare Avrupa’ya açılıyor

Kanada’nın en büyük borsası Coinsquare Avrupa’ya açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya çapında az bilinen fakat Kanada’nın en büyük kripto para borsası olan Coinsquare, büyüme döneminde olan kripto sektöründeki işletmelere Ripple-fiat da dahil olmak üzere fiat çiftleri ile ticaret yapabilme imkânı tanıyan hizmeti ile Avrupa pazarına giriyor.

Avrupa Coinsquare ile buluşacak

Açıkçası, kripto para piyasası 2018 yılına iyi bir başlangıç ​​yapamadı. Ve tüm kripto varlıklarının toplam değeri, yüzde 75 oranında şaşırtıcı bir düşüş gösterdi. Ancak, bu düşüş trendi Kanada’nın en popüler borsalarından biri olan Coinsquare’i engellemedi. Zira girişim hala yeni bölgelere yayılma stratejisi ile ilerlemeyi planlıyor.

Perşembe günü, Coinsquare, 2018’in dördüncü çeyreğinden itibaren Avrupa’ya girme hareketiyle ilerleyeceğini açıklayan bir basın açıklaması yayınladı. Piyasaya bildirildiği üzere, Kanada’nın yeni kuruluşu, tüm Avrupa’yı kapsayan bir hizmet vermeyi planlıyor. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, XRP, Dogecoin ve Dash coin ticareti yapan kuruluş Kanada’da emniyetli ve güvenli bir kripto borsa platformu olarak biliniyor.

Borsanın dijital ve büyümeden sorumlu başkanı Thomas Jankowski, konu ile ilgili şu yorumda bulundu:

Kripto para yatırımcıları küresel olarak güvenebilecekleri bir platform istiyorlar. Coinsquare düzenlenmiş, tam uyumlu bir ticaret platformudur. Ve Avrupa pazarına Kanadalılara sunduğumuz aynı güvenli ve sezgisel arayüzü sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Pek çok kişi, bu hareketin uzun bir süre önce planlandığını biliyor. 2014 yılında kurulan Toronto merkezli borsa, ABD ve Avrupa pazarlarının geçmişte radarında olduğunu belirtiyor.

Coinsquare CEO’su Cole Diamond, bu sektördeki heyecanını ve aklındaki vizyonu şu kelimeler ile ifade ediyor:

AB gibi devasa bir pazara girmek, Coinsquare’in küresel bir 21. yüzyıl finans kurumu olma vizyonuna daha yakın bir adımdır. Kanada’daki en iyi kripto para borsası olarak çalıştığımız her ülkede aynı yüksek kaliteyi ve güvenli hizmeti sunabilmek adına uluslararası olarak nasıl genişlediğimize dikkat ediyoruz.

Coinsquare’in adaptasyon, büyüme ve inovasyon için dizginlenemeyen ilerleyişi

Firmanın Avrupa pazarına girmesi, Japonya pazarına girmesinden sadece bir ay sonra gerçekleştiği dikkat çekiyor. Bu, birçoğu tarafından iddialı bir hamle olarak görülüyor. Coinsquare’in hareketli Japon endüstrisine yaptığı atılım ise “global Blockchain yatırım bankası” olarak adlandırılan DLTa21 ile gerçekleştirdiği ortaklık ile sağlanıyor. Bu özel genişlemede DLTa21, Kanada merkezli borsada yerel regülâtörler ile çalışacak. Ve bu işbirlikçi çaba için altyapı sağlayacak.

Söz konusu hareketler kendileri için de iddialı olsa da, firmanın XRP’den fiat’a olan desteğinin, Coinsquare’in düzenleyicileri olacak sıcak temastan dolayı bir tedirginlik oluşturuyor. Muhtemelen bildiğiniz üzere, Ripple ekosisteminin doğal varlığı olan XRP’nin düzenleyici statüsü hala tartışmaya açık bir konu. Bazıları da bir menkul kıymet olduğuna dikkat çekerken, diğerleri bunu başka bir kripto varlığı olarak görüyor. Henüz coin hakkında bir sonuca varılmamış olsa da, XRP’nin bir menkul kıymet olduğuna inandığı varlığın doğası gereği XRP’nin yasal incelemeye tabi tutulması gerektiğine inanan kişiler de var.

Düzenleyici endişeler bir yana, şirket hala hayatta kalmak için değil, ancak mevcut düşük seyreden piyasada gelişmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Kanadalı şirket geçtiğimiz günlerde firmanın borsa işlemlerine katkı sağlaması amacıyla Fintech merkezli bir fon ve yatırım yönetimi hizmeti olan Coincapital’in lansmanını duyurdu.

Buna ek olarak, başlangıçta, şirketin Toronto Borsası’nda (TSX) halka açılmaya devam ettiği ve bu süreçte daha fazla genişleme planına yönelik olarak 120 milyon dolarlık bir artış yapmayı planladığı bildirildi. Ancak Coinsquare’in agresif planlarının pozitif getiri sağlayıp sağlayamayacağını sadece zaman gösterecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin