Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 4 Eylül fiyat görünümü: BCH düşük hacimle yatay hareket ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 4 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek noktaları şu şekilde belirledik:

  • Bitcoin Cash dolar karşısında dün 657 dolardan 623 dolara kadar düştükten sonra hafif toparlanma hareketleri gösterdi.
  • BCH, sonraki hareketlerde 640 dolar seviyesini geçmeyi başaramayınca bant hareketinde devam etti.
  • Yeni gün ile birlikte BCH/USD paritesinin 630- 640 dolar gibi dar bir bantta hareket ettiğini görüyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında fiyatını korurken Bitcoin karşısında ise Bitcoin’in daha çok talep görmesinden dolayı yüzde 1 oranında değer kaybetti.

Bitcoin Cash 4 Eylül fiyat hareketleri

Eylül ayının başlaması ile 600 dolar seviyesinden yaptığı sıçrama ile fiyatını 660 dolara kadar çıkaran Bitcoin Cash, bu seviyenin aşılamasından sonra momentum kaybetti. Ve hafta sonu hareketlerinde volatilit fiyat hareketi ile 660 – 620 bandında hareket etti.

Yeni haftanın başlaması ile de bu yatay hareketinde hacmin belirgin şekilde düştüğünü gördük. Buna göre Bitcoin haftaya 620 – 640 bandındaki hareketleri ile devam etti.

Bugün (4 Eylül) itibarıyla ise BCH/USD paritesinin 630 -640 bandına sıkıştığını görüyoruz. Bu sıkışma hareketi genellikle finansal varlılarda yüksek volatiliteli işlemlerden önce görülen bir durumdur. Buna göre bu görünüm BCH’nin dolar karşısında bir yöne doğru yüksek salınım gösterme ihtimalini güçlendiriyor. Bu yönün tayini için ise BCH fiyatının hangi seviyelerde daha çok destek ve direnç gösterdiğine bakmak faydalı olabilir.

BCH/USD paritesine daha detaylı baktığımızda ise fiyatın 635 doları kendine kısa vadede pivot olarak belirlediğini görüyoruz. Bu seviyenin üzerine çıkması durumunda ve en az 2 mumluk saat diliminde 635 hatta 640 doların üzerinde kalınması, alıcıların yeniden 660 doları geçme konusunda aksiyon almalarına neden olabilir.

Diğer yandan bu seviyenin geçilememesi BCH’in 620 doları test etmesi, bu desteğe tutunamaması durumunda ise 600 dolara kadar gevşeme hareketine rastlayabiliriz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Kripto parada görülen düşük hacim MACD’nin nötr pozisyonda kalmasına neden oluyor. Fakat daha hassas bir gösterge olan stokastik osilatörün aşırı satım bölgesine girmeden yönünü yukarı çevirmesi yükseliş yönlü bir sinyal olarak algılanabilir.

Bu hareketin gücü ile ilgili sinyal veren göstergelerden RSI 50 seviyesinin hemen altında bulunurken, CCI ise trendin henüz güçlenmediğini teyit ederek negatif görünümde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin