Güney Kore’nin en büyük bankası kripto para sektörüne giriyor!
Güney Kore’nin en büyük bankası kripto para sektörüne giriyor!

Güney Kore Bitcoin ve kriptolara yeşil ışık yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore, 2017 ve 2018’de uygulanan kısıtlayıcı Bitcoin ve kripto para birimi düzenlemelerini gözden geçiriyor olabilir. Düzenlemeler değişir ve kripto dostu hale gelirse, tüm endüstrinin gelişimi için çok olumlu olabilir. Güney Kore, yasaklanan ICO’lar için ve bölgedeki yatırımcılar için çok katı düzenlemeler uyguladı.

Güney Kore Bitcoin ve kripto düzenlemelerini değiştirebilir

Güney Kore yerel haber sitesi ZDNet Kore, ülkedeki yetkililerin sağlıklı bir ekosistem büyümesini sağlamak için uygulanan politikaları yeniden değerlendirdiklerini belirtti. Seul’de gerçekleşen Ekonomi Konferansı’nda, bazı üst düzey hükümet yetkilileri, kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisine ilişkin politikaların yakın gelecekte değişebileceğini açıkladı. 4. Ulusal Meclis Sanayi Forumu başkan yardımcısı Song Hee-Kyong, Güney Kore hükümetinin ülkedeki sanayinin büyümesini engellediğini açıkladı:

Hükümet Bitcoin ve kripto para birimini yanlış anladı ve gerçek para birimi standartlarını karşılamaları gerektiğini öne sürdü, böylece çeşitli sorunlar ortaya çıktı. Endüstri, yasal kripto sektörü yetkilendirmesini beklerken düzenlemeler hala ayakta duruyor.

Aynı zamanda yetkililer, kullanıcıları ve vatandaşları korumak için dikkatli davranacaklarını açıkladı. Özgür Cumhuriyetçi Partisi’nin bir üyesi olan Won Hee-Ryong, düzenlemelerden endişe duymaları halinde hükümetin Jeju Adası’nda düzenleyici bir kurum oluşturabileceğini söyledi. Bu şekilde, bir örnek olay incelemesi yapabilir ve yerel yönetimlerin kripto para birimlerini anlamaları ve analiz etmeleri için bir temel oluşturulabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin