Güncelleme tarihi açıklanan altcoin ufak ufak artıyor: Her şey daha yeni başlıyor!
Güncelleme tarihi açıklanan altcoin ufak ufak artıyor: Her şey daha yeni başlıyor!

Güncelleme tarihi açıklanan altcoin ufak ufak artıyor: Her şey daha yeni başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Gizlilik parası Monero (XMR), kripto piyasasının çoğunu geride bırakıyor.

Piyasa değerine göre 34. sıradaki kripto varlığı olan XMR, bu yazı yazılırken son iki ayda %76’dan fazla artışla 272,05 dolardan işlem görüyor.

Aynı zaman diliminde yaklaşık %7,7 artan Bitcoin (BTC) ve yaklaşık %17,3 artan Ethereum (ETH) ile karşılaştırıldığında, Monero tüm piyasaya liderlik ediyor.

Monero’nun yakında bazı büyük gelişmeleri hayata geçecek ve 16 Temmuz’da bir ağ yükseltmesinden geçeceğini duyurdu. Hard fork, çalışma kanıtı konsensüs protokolünü korurken ağın güvenliğini, gizliliğini, performansını ve genel esnekliğini iyileştirmeyi amaçlayacak.

Diğer yeni özelliklerin yanı sıra, yükseltilmiş bir “Bulletproofs+” algoritması, tipik işlem boyutunu yaklaşık %5-7 oranında azaltmak ve tipik doğrulama performansını yaklaşık aynı yüzde oranında artırmak için tasarlandı. Cüzdan senkronizasyon sürelerinin de %30-40 oranında azaltılması amaçlanıyor.

Monero, son 24 saatte %7,4 ve bir hafta önce fiyatlandırıldığı yere göre yaklaşık %16 arttı.

Zcash de dikkat çekiyor

XMR, son birkaç ayda kazanımlara tanık olan tek gizlilik parası değil. Zcash (ZEC), popüler analist Altcoin Sherpa’nın geçtiğimiz günlerde ZEC’in rallisini güçlü bir şekilde sürdürmeye hazır olduğunu söylemesiyle 20 Şubat’tan bu yana yaklaşık %56 arttı.

“ZEC: ZEC/BTC çiftinde net bir trend yok, daha yüksek dipler ve daha düşük zirveler var. Nasıl yorumladığınıza bağlı olarak potansiyel kopuş görülebilir. ZEC/USD çifti hala harika görünüyor ve bence sonunda 250 dolara gidiyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin