Tezos fiyat analizi: XRP %35 arttı, boğalar 7 doları hedefliyor

Güncel Tezos fiyat analizi: XTZ %35 arttı, boğalar 7 doları hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos fiyat analizi yükseliş eğiliminde. XRP son 24 saatte %35 artışla şu anki fiyatı olan 5.5412 dolara ulaştı. Tezos’taki fiyat artışı Salı günü sosyal medyada viral olan Ubisoft ile bir anlaşma yaptığına dair haberlerden sonra ortaya çıktı. Bu haberler XTZ’nin fiyatını destekledi ve Salı günü %51 arttı. Tezos, 3.87 dolarlık destek seviyesinden toparlanarak 5.83 dolara yükseldi. Bu da DeFi coinini 7,0 doların üzerindeki alanlara götürmeye kararlı olan boğaları destekledi.

Ubisoft Anlaşması Tezos Fiyat Rallisini Destekliyor

Daha önce olduğu gibi, mevcut XTZ fiyatındaki ralli, video oyunu üreticisi Ubisoft ile yapılan önemli bir ortaklığın duyurulmasıyla destekleniyor. Oyun şirketi, kullanıcıların oyun içinde kullanılabilecek Digits adlı benzersiz NFT’ler edinebilecekleri ve platformun Tezos blok zincirini kullanacağı bir platform olan Ubisoft Quartz’ı piyasaya sürüyor. Tezos ekibi, bir tweet’te Ubisoft Quartz’ın Tezos üzerine inşa edileceğini söyledi.

Blockchain platformlarına dayalı oyunlar 2021’de güç kazandı ve Tezos’un dünyanın en büyük video oyunu üreticilerinden biriyle ortak olması XTZ kripto parası için uzun vadeli bir ralliye yol açabilir.

Hal böyle olunca Tezos fiyatı, hafta sonu kripto piyasalarında yaşanan düşüş trendinden uzaklaşarak %50 yükselişle 5,8 dolar gibi etkileyici bir seviyeye geldi.

Tezos fiyat analizi: Günlük grafik

Tezos fiyat analizine göre fiyat 5,816 dolar seviyesindeki ani direncin üzerine çıkabilirse, 7,00 dolar psikolojik seviyesini etiketlemek için yukarı doğru hareket edebilir.

Parabolik SAR’ın negatiften pozitife döndüğünü ve fiyatın altına düştü.  bu durum XTZ piyasa momentumunun artık yükselişte olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, MACD günlük grafikte az önce bir Tezos al sinyali gönderdi. Bu, bugün 26 günlük Üstel Hareket Ortalamasının (EMA) (mavi çizgi) 26 günlük EMA’nın (turuncu) üzerine çıkmasıyla yükseliş anlatımını vurguladığında yaşandı.

Tezos fiyat analizi: Fiyat 4.6 dolara da düşebilir

Tezos fiyat analizi yükselişte olsa da, 5.813 dolar direncinin üzerine çıkamaması, Tezos fiyatının 200 günlük SMA’ya 4.6706 dolara düştüğünü görmemize ve burada XTZ’nin ralliye devam etmeden önce bir nefes almasına neden olabilir.

Bu nedenle, XTZ yatırımcılarına yükseliş kırılması için 5,8 doların üzerinde bir kapanış veya düşüş eğiliminin teyidi için 4,6706 doların altında bir kapanışı beklemeleri tavsiye edilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin