featured
Three gold coins ripple, bitcoin, litecoin against the backdrop of a bright financial business graphics blueprint close-up. Crypto-currency. Anonymous. Virtual currency

Güncel piyasa analizi: Kripto para piyasası bugün neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toplam Kripto Piyasa Değeri (TOTALCAP), Bitcoin (BTC) ve Stacks (STX) fiyatlarının hepsi düzeltici kalıplar içinde işlem görüyor ve bu da gelecekteki kırılmalara yol açabilir. Binance İngiltere, mali düzenleyicilerle olan kayıtlarını iptal etti. Firma, dünya çapındaki mali düzenleyicilerle pek çok sorun yaşadı ve dostça olmayan yargı alanlarındaki hizmetlerini azaltmayı hedefliyor.

Kripto Piyasa Değeri (TOTALCAP) düzeltici formasyonda işlem görüyor

TOTALCAP, 14 Nisan’daki 1,26 trilyon dolarlık yıllık en yüksek seviyesinden bu yana düşmüştür. Düşüş, düzeltici bir formasyon olarak kabul edilen alçalan bir paralel kanalın içinde kalmıştır. Sonuç olarak bu kanaldan nihai bir kopuş en olası senaryodur.

15 Haziran’da fiyat 980 milyar dolarlık destek bölgesine sıçradı ve yukarı yönlü bir hareket başlattı. Şu anda kanalın direnç çizgisine yakın işlem görüyor.

Totalcap
TOTALCAP Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Fiyat kanaldan çıkarsa bir sonraki direnç olan 1,15 trilyon dolara yükselebilir. Bununla birlikte fiyat düşerse bir sonraki en yakın desteğin 885 milyar dolara düşmesi beklenecektir.

Bitcoin (BTC) fiyatı dirence yaklaşıyor

TOTALCAP’e benzer şekilde Bitcoin fiyatı da 14 Nisan’dan bu yana azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. 15 Haziran’da fiyat, 25.000 dolarlık 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesinde sıçradı. Şu anda kanalın direnç çizgisine yakın işlem görüyor.

kripto
BTC/USDT Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

BTC kripto piyasasında çıkış yaparsa 30.000 dolar direnç alanına hareket edebilir. Bununla birlikte kanalın direnç hattından gelen bir ret, destek hattında ve 23.100 dolar Fib desteğinde bir düşüşe yol açabilir.

Stacks (STX) fiyatındaki sıçrama toparlanmaya yol açtı

STX fiyatı da 11 Nisan’dan bu yana azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. 10 Haziran’da, kanalın destek çizgisinde (yeşil simge) 0,44 dolardan sıçrayarak uzun bir alt fitil oluşturdu. Bu, alım baskısının bir işareti olarak kabul edilir. Şu anda STX, kanalın direnç çizgisine çok yakın işlem görüyor.

kripto

STX çıkış yaparsa, bir sonraki direnç seviyesi olan 0,97 dolara ulaşabilir. Ancak bunu başaramazsa, en yakın destek olan 0,32 dolara düşecektir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin