Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü
Ripple ve XRP benimsenmesi, Amazon'un kripto patenti ve Bitcoin özel kulübü

Güncel kripto haberleri: Ethereum ve TRON hard fork’unda son durum, Coinbase XRP genişlemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019 birçok gelişme açısından umutla beklenen bir yıl oldu. Piyasa toparlanması ve bahar temizliği gibi birçok olayın olması bekleniyor.  Yeni yıl çok hareketli başladı ve şüphesiz hard forklar geçtiğimiz iki aya damgasını vurdu. Eksikliklerini tamamlayan projeler artık yola sağlam devam edebilir. İşte güncel kripto haberleri…

Ethereum hard fork’u

Ethereum’un merakla beklenen Constantinople’nin yükseltilmesi artık yayında. Hard fork başlangıçta Ocak ayında planlandı, ancak akıllı sözleşme güvenliğini etkileyen olası bir güvenlik açığı endişesi nedeniyle ertelendi.

https://twitter.com/Amberdataio/status/1101213071178063872

Yükseltme, ağın verimliliğini artırmak üzere tasarlandı ve madenciler için blok ödülleri üçte bir oranında azaltacaktır; bu, artık ağa güç vermek ve işlemleri doğrulamak için 3 yerine 2 ETH kazanacakları anlamına gelir.

TRON hard fork’u

Merkezi olmayan uygulamalar inşa edebilecek Blockchain geliştiricilerini çekmek için Ethereum ile doğrudan rekabet halinde olan TRON, hard fork başlattı. Odyssey 3.5 yükseltmesi, çoklu imza özellikleri, yeni hesap yönetimi seçenekleri ve performans iyileştirmelerini ekledi.

TRON’un kurucusu Justin Sun, yükseltme işleminin ayrıca kripto koruma fonlarından ve TRX’i kripto saklama platformunda listeleyen BitGo’dan özellik talepleri uyguladığını söyledi.

İki kripto parada hard fork’tan sonra kayda değer bir değer artış yaşamadı. Bunda TRON’un Ethereum’u sabote ederek aynı gün hard fork yapmasının yanında sürekli ertelenen güncellemelerin topluluk heyecanını kaçırdığı da gözüküyor.

Coinbase, XRP genişlemesi

Coinbase, XRP’nin Coinbase Pro’ya ek olarak şirketin perakende platformlarında da yayınlandığını duyurdu. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

Bugünden itibaren Coinbase, Coinbase.com’da ve Coinbase Android ve iOS uygulamalarında XRP’yi destekliyor. Coinbase müşterileri şimdi XRP’yi satın alabilir, satabilir, dönüştürebilir, gönderebilir, alabilir veya saklayabilir. Lütfen gelen transferlerin ve gönderinin bir XRP hedef etiketinin belirtilmesini gerektirdiğini unutmayın.

XRP çoğu bölgede mevcuttur, ancak şu anda Coinbase tarafından Birleşik Krallık’ta veya New York’ta sunulmamaktadır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin