Güncel kripto haberleri: Ethereum hard fork'una saatler kaldı, Spider Man Bitcoin’i tiye aldı ve XRP Coinbase taşınıyor
Güncel kripto haberleri: Ethereum hard fork'una saatler kaldı, Spider Man Bitcoin’i tiye aldı ve XRP Coinbase taşınıyor

Güncel kripto haberleri: Ethereum hard fork’una saatler kaldı, Spider Man Bitcoin’i tiye aldı ve XRP Coinbase taşınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto haberleri bazen şaşırtıcı bazen endişe verici bazen ise eğlenceli olabiliyor. Ancak kripto ile ilgili çıkan her haber önemlidir, özellikle piyasayı takip edenler için. İşte kripto dünyasında öne çıkan haberler.

Uzun zamandır beklenen Ethereum güncellemesi geldi

Ethereum’un uzun zamandır beklenen güncellemesi Constantinople’nin lansmanından birkaç saat uzaktayız. Amberdata’daki geri sayım saatine göre yaklaşık 8 saat sonra güncelleme gerçekleşecek.

Yeni güncelleme Constantinople, ağ verimliliğini optimize etmek ve ayrıca Ethereum’un madenci ödüllendirme politikasını değiştirmek için tasarlandı.

Bitcoin, Marvel sinematik evreni vurdu

Bitcoin en yeni Spider Man filminde kısa bir kamera sahnesine sahip.

Reddit’teki yeni bir yazıya göre, serinin en son filmi Spider Verse’de Spider Man’in ölümüyle ilgili haberi gösteren bir sahne var. Ekranın altındaki haber şeridinde, Bitcoin’in uçucu fiyatıyla dalga geçen “Bitcoin Hits New High” ve “Bitcoin Hits New Low”  yazıları görüldü.

XRP Coinbase’e taşınıyor

XRP veri analisti ve Forbes’e katkıda bulunan Thomas Silkjær, önde gelen ABD’li kripto borsasının dijital varlığını listelediğinden beri, XRP’nin Coinbase’e diğer borsalardan ne kadar transfer edildiğini takip ediyor.

Salı sabahı itibariyle, Binance, Poloniex, Bitstamp, Kraken ve diğer borsalardan transfer edilen fonlarını toplamı 6.5 milyon doların üzerinde oldu.  Yani 21.5 milyon XRP Coinbase’e şimdiden taşındı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin