Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kritik desteği savunabilecek mi?
Dogecoin ya hep ya hiç noktasına ulaştı! Kritik desteği savunabilecek mi?

Güncel Dogecoin analizi: DOGE için sırada bu seviyeler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin analizi, kripto para biriminin bir kez daha değer kaybına uğradığını gösteriyor. Dünkü yükselişin ardından düşüş baskısı geri döndü ve ayılar yeniden liderliği ele geçirdi. Ayılar, fiyatı 0.144 dolara kadar düşürdü ve lider taraf olarak konumlarını korumayı başardı.

Yüksek satış faaliyeti, fiyatın daha da düşmesine neden oluyor ve yükseliş girişimleri başarısız oldu. Çoğu kripto para bugün kayıp bildirdiği için genel kripto para piyasası da düşüş baskısı altında.

DOGE fiyatı düşmeye devam ediyor

Dogecoin analizi için 1 günlük fiyat grafiği, DOGE fiyat değerinde bugün bir düşüşün gerçekleştiğini gösteriyor. Geçen hafta da bazı yeşil mumlar görüldü ve yükseliş çabaları oldu. Ancak ayılar, çoğunlukla lider durumdaydı ve son düşüşün ardından fiyat 0,144 dolara düştü. Bu nedenle, ayıların lider konumda olduğunu söyleyebiliriz. Meme coin geçen hafta yüzde 7,11 değer kaybetti.

Güncel Dogecoin analizi: DOGE için sırada bu seviyeler var!

Oynaklık yüksek, bu da mevcut senaryoda Dogecoin’in geleceği için olumsuz bir gösterge. Bollinger bantlarının üst ve alt değerleri, en güçlü direnç ve desteği temsil ediyor. Direnci temsil eden üst değer 0,161 dolarda bulunurken, desteği temsil eden alt değer 0.131 dolarda kendini gösteriyor. Hareketli Ortalama (MA) da mevcut fiyatın üzerindeki 0.152 dolar seviyesinde duruyor. Göreceli Güç Endeksi puanı, yazı yazılırken, indeks 42’nin alt nötr seviyesinde kendine yer buldu.

Güncel Dogecoin analizi

4 saatlik Dogecoin analizi, fiyat seviyeleri sürekli olarak düştüğü için fiyat fonksiyonunun bir kez daha aşağı yönlü olduğunu gösteriyor. Ayılar fiyat seviyelerini aşağı çekiyor ve şu anda DOGE/USD destek arayışını sürdürerek 0.144 dolara düştü.

Hareketli ortalama, dünkü yükseliş çabaları nedeniyle mevcut fiyat seviyesinin üzerindeki 0.147 dolarda işlem görüyor. Kısa vadeli trend çizgisi, dik bir şekilde aşağı doğru giderek büyük bir düşüş sinyali veriyor.

Güncel Dogecoin analizi: DOGE için sırada bu seviyeler var!

4 saatlik grafikte volatilite de yüksek. Üst Bollinger bandı değeri 0.155 dolarda, alt Bollinger bandı değeri ise 0.140 dolar seviyesinde bulunuyor. RSI grafiği, skor bugün önemli ölçüde düşerek tarafsız bölgenin alt yarısındaki indeks 40’a indiği için aşağı yönlü hareket gösteriyor.

Fiyat tahmini

Dogecoin analizi, bugün de bir düşüş hareketinin meydana geldiğini bildiriyor. Fiyat seviyeleri son dört saat içinde 0.144 dolara düştü. DOGE, daha fazla hasarı durdurmak için boğaların tutunması gereken 0.142 doların altında bulunan desteği arıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin