featured

DOGE, düşük performans dönemini geride bırakmaya hazır mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Dogecoin’in fiyatı, 200 üç günlük SMA’nın üzerinde kalmayı başarırsa, düşük performans dönemini tersine çevirmeyi hedefliyor olabilir. Boğalar, bir sonraki teknik modelin üst sınırını hedefleyebilir. Ancak DOGE, bu iyimser hedefe ulaşmadan önce birden fazla direnç noktası ile karşılaşabilir.

Meme coin, bir kurtarma rallisi başlamadan önce dayanması gereken kritik bir savunma hattına güveniyor. DOGE boğaları düşük performans dönemini tersine çevirmeyi başarırsa, köpek temalı token muhtemelen yöneten teknik modelin üst sınırını 0,24 dolar olarak işaretleyebilir.

DOGE fiyatı düşüş trendinden kurtulmaya çalışıyor

Kripto para biriminin fiyatı, yatırımcıların coşkusunu harekete geçirmediği için azalan paralel bir kanalda sıkıştı kaldı. Ancak, genel piyasa duyarlılığını ölçen TRIN, piyasada satıcılardan daha fazla alıcı olduğunu gösteriyor.

Dogecoin, hâkim teknik modelin üst sınırına doğru 0,24 dolardan bir rahatlama rallisine girebilir. Eğer 0,13 dolarda bulunan 200 SMA seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa %71 oranında bir yükselişe tanık olabiliriz.

DOGE grafik

Dogecoin fiyatı için ilk engel, 21 üç günlük SMA bulunan 0,15 dolarda bulunuyor. Ardından hâkim grafik modelinin orta sınırında yani 0,16 dolarda. Bu da %23.6 Fibonacci geri çekilme seviyesine denk gelebilir.

50 üç günlük SMA’da bir sonraki ek engeller ile karşılaşılabilir. Bunlardan ilki 0,19 dolar. Bu seviye %38,2 Fibonacci düzeltme seviyesidir. Hemen ardından ise %50 düzeltme seviyesinde bulunan 0,22 dolar ile karşılaşılabilir.

Satın alma baskısındaki bir artış Dogecoin fiyatını, paralel kanalın üst sınırının bulunduğu 0,24 dolara çıkarabilir.

Bununla birlikte, satış siparişinde bir artış meydana gelirse kripto para birimi acil destek olarak 0,13 dolar seviyesini test edebilir. Bu seviye tutunamazsa DOGE, 22 Ocak tarihinin en düşük seviyesi olan 0,12 dolara doğru düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin